محسن آهنی روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: لباس تولید شده در کارگاه های پوشاک آستارا از کیفیت خوبی برخوردار است و برای برندسازی آنها باید با مشارکت دستگاه های فرهنگی نظیر رسانه ها، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی کار فرهنگی گسترده صورت گیرد.
وی اظهار کرد: 62 واحد تولید پوشاک در آستارا مجوز فعالیت دارند و حدود 10 واحد نیز بدون مجوز و پروانه کسب به این کار مشغول هستند و پشتیبانی از فعالان این عرصه در سال حمایت از کالای ایرانی، در دستور کار اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان قرار دارد.
آهنی ادامه داد: از تولیدکنندگان پوشاک با اعطای تسهیلات بانکی از طریق سامانه کارا یا در قالب طرح های تکاپو و اشتغالزایی حمایت می کنیم و متقاضیان وام باید بعد از نام نویسی اینترنتی، برای تکمیل پرونده به اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا مراجعه کنند.
مدیر یکی از کارگاه های تولید لباس زنانه در بخش لوندویل آستارا نیز گفت: لباس زیر تولیدی این کارگاه به لحاظ شهرت و کیفیت مطلوب، به صورت عمده با مارک و عنوان محلی به بازارهای تهران، تبریز، رشت، اردبیل و آستارا عرضه می شود اما فروشندگان بعدی، محصولات ما را اغلب با برندهای خارجی عرضه می کنند.
رقیه اشهب افزود: با اخذ پروانه کسب و گواهینامه مهارت و صرف چهار میلیارد ریال سرمایه شخصی، این کارگاه را با 130 متر مربع زیربنا راه اندازی و برای 11 نفر به طور مستقیم و 15 نفر به طور غیر مستقیم شغل و درآمد ایجاد کرده ام و در آن، هر ماه سه هزار جین معادل 36 هزار عدد لباس زیر زنانه تولید می شود.
وی بیان کرد: برای تعیین الگوها و شکل های لباس ها بازاریابی می کنیم و کار کارگران هرگز تعطیل نمی شود و برای دریافت تسهیلات مورد نیاز کارگاه، در سامانه کارا نام نویسی کرده ایم و منتظر طی مراحل اداری و معرفی به بانک هستیم.
ناصر دنیایی از دوزندگان لباس در این کارگاه نیز گفت: در این حرفه 20 سال سابقه کار دارم و حدود 50 کارگاه دیگر در بخش لوندویل، لباس زیر را تولید و اغلب با برندهای خارجی عرضه می کنند و در هر کارگاه، حدود سه نفر مشغول به کار هستند.
وی افزود: مواد اولیه نظیر کش، نوار، نخ و انواع پارچه را از تهران خریداری می کنیم و مشتریان به سبب کیفیت مطلوب تولیدات ما، آنها را با آرم و عنوان خودمان از ما خریداری و سپس در بازارهای خود، با مارک ها و برندهای خارجی به فروش می رسانند.
دنیایی اظهار کرد: به دلیل کثرت تقاضای لباس و وجود جوانان بیکار، توسعه این کارگاه به شرط حمایت قاطع مسئولان با تامین تسهیلات ارزان قیمت، امکان پذیر است و طرح توسعه آن تدوین شده و برای ایجاد هر فرصت شغلی پایدار، به 500 میلیون ریال وام نیاز داریم.
وی ادامه داد: بازگشت سرمایه در تولید لباس زیر به سختی و در درازمدت صورت می گیرد و باید مسئولان برای توسعه کارگاه های پوشاک آستارا، دوره تنفس بازپرداخت وام و در صورت امکان، حمایت های بیمه ای و معافیت مالیاتی در نظر بگیرند.
او گفت: اگر کارگاه های لباس در آستارا توسعه و تجهیز شوند، با تولید لباس های مردانه و ورزشی، بر گستره کار و اشتغالزایی آنها افزوده خواهد شد.
به گزارش ایرنا با توجه به موقعیت مرزی بندر آستارا و رونق صادرات و واردات کالا از آن، حمایت از کارگاه های تولید پوشاک این شهرستان در ارتقای کیفیت و افزایش تنوع تولیدات و بسترسازی برای صادرات لباس نیز موثر خواهد بود.
بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و بخش لوندویل آن با 22 هزار نفر جمعیت در امتداد محور آستارا به تالش قرار دارد.
7124/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.