مهدی ولی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته با اجرای طرح خادم توسط حوزه آموزش هلال احمر گیلان در 12 مرحله و مراجعه 180 تسهیل گر (داوطلب آموزش دیده) آموزش های لازم به خانواده های استان ارائه شد.
وی بیان داشت: طرح ملی خادم از بهمن‌ سال گذشته به صورت آزمونه، در تمامی استان ‌های کشور به اجرا درآمد و در اجرای آن داوطلبان طرح، ماهانه یک بار با مراجعه به درب منازل خانواده ها و به سرپرست خانوار، آموزش ‌های لازم را ارائه داده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان در ادامه با بیان این که پارسال یکصد خانه داوطلبی در استان با کمک دهیاران و بخشدارن افتتاح شد، اظهار کرد: خانه های داوطلبی به نوعی هلال احمر کوچک بین مردم هستند که توسط داطلبان اداره می شوند.
وی ساماندهی و آموزش داوطلبان، ارائه آموزش های عمومی به مردم با هدف ایجاد آمادگی در زمان وقوع حوادث احتمالی و مبارزه با آسیب های اجتماعی را از جمله اهداف راه اندازی خانه هلال ذکر کرد.
ولی پور اظهار داشت: پارسال بیش از 28 هزار علاقمند به دریافت آموزش های امدادی نیز در دوره های همگانی هشت ساعته، عمومی امداد و کمک های اولیه و مهارت های داوطلبی هلال احمر گیلان شرکت کردند.
وی بیان داشت: همچنین 2 هزار و 979 نفر از نجاتگران و مربیان هلال احمر در دوره های تخصصی، عمومی امداد و نجات، بازآموزی و مربیگری و سه هزار و 678 نفر از کارکنان و مدیران گیلان در دوره های آموزشی ضمن خدمت چهار گانه شرکت کردند.
بر اساس آخرین آمار، شش هزار و 895 نفر به صورت داوطلبانه با جمعیت هلال احمر استان همکاری می کنند، 12 هزار و 360 نفر نیز از اعضای جوان هلال احمر گیلان در کانون های غنچه های هلال، دانش آموزی، دانشجویی و طلاب عضو هستند.
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.