به گزارش ایرنا ، این پرنده نگر و عکاس طبیعت تاکنون از قریب 250 گونه پرنده در تالش عکاسی کرده و برای اولین بار تصویر یک پرنده برای ایران و سه پرنده برای گیلان را ثبت کرده است.
این پرنده نگر دوستدار محیط زیست جوجه ها را به مبلغ 12 میلیون ریال خریداری و چند ماهی نگهداری و در موقع مناسب رهاسازی کرد.
وی در مصاحبه با ایرنا در خصوص هدفش از رهاسازی این قرقاول ها گفت : خریداری و رهاسازی پرنده در کل کار پسندیده ای نیست چون ممکن است دوباره بازگردند و بار دیگر به فروش برسند و من معمولا این کار را انجام نمی دهم .
نظیری در مورد علت این اقدام خود توضیح داد: با توجه به این که جمعیت قرقاول در منطقه ما در حال انقراض است ،و تخم این قرقاول ها توسط فردی از جنگل اورده شده و زیر مرغ گذاشته شده و جوجه شده بود برای کمک به بقای آنها اقدام به خریداری و نگهداری و سپس ازادسازی شان نمودم.
به گفته وی از انجا که دو قرقاول نر و چهار ماده بودند جمعیت خوبی برای تکثیر بودند و از این رو آنها را خریداری کرده و پس از اطمینان از بومی و سالم بودنشان آنها را با حضور جمعی از اهالی محل و مخصوصا شکارچیها در جنگل داوان که زمانی یکی از مهمترین زیستگاههای قرقاول بود رهاسازی کردیم.
این پرنده نگر به همگان توصیه کرد به جای خریداری و در قفس کردن پرندگان و یا شکار ، به پرنده نگری و لذت بردن از تماشای این موجودات زیبای طبیعت روی آوردند.
جنگل‌های تالش عمدتاً در کوه‌های تالش و نیز در بخش‌هایی از جلگه لنکران گسترده شده‌ است. این جنگل‌ها که تا ارتفاع دو هزار و 200 متری از سطح دریا گسترده شده‌اند حدود 150 هزار هکتار مساحت را دربر می‌گیرد. در این گستره، از نظر تنوع گونه‌ها، تالش در میان 18ایالت پوشش گیاهی قفقاز، مقام اول را داراست. از 150 نوع درختان و بوته‌های جنگلی 36 گونه آن بومی‌اند. در جنگل‌های هیرکان تالش علاوه بر گونه های گیاهی ، گونه های جانوری بسیاری زندگی می کنند.
6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.