به گزارش خبرنگار ایرنا ، مصطفی سالاری روز شنبه در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان با اعلام این مطلب افزود: همچنین این استان از لحاظ مبلغ پرداختی تسهیلات رفع موانع و رونق تولید، جایگاه ششم کشور را دارد.
وی میزان پرداختی تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی گیلان طی سالجاری را 715 میلیارد تومان عنوان و بیان کرد: فاصله پرداختی با استان های دیگر، بسیار کم است به طور مثال استانی که رتبه پنجم را دارد، 725 میلیارد تومان پرداختی داشته است.
سالاری بر ضرورت تسریع در پرداخت ها نیز تاکید و اضافه کرد: در مورد پرونده هایی که آماده و یا در حال تکمیل نهایی هستند؛ کارها با سرعت بیشتری برای دریافت تسهیلات انجام شود تا پایان سال جاری، تعداد افراد بهره مند از این پرداختی ها فزونی گرفته و مشکلاتشان سریع تر رفع شود ضمن اینکه بتوانیم رتبه استان را به رتبه چهارم نیز ارتقاء بدهیم.
وی با اشاره به وجود پاره ای مشکلات در بانک ها افزود: بانک ها از یکسو مشکلاتی دارند و از سوی دیگر واحدهای تولیدی و مردمی که در مقطعی تسهیلات دریافت کرده اند، با شرایطی همچون رکود و تورم مواجه شده اند؛ وظیفه ما این است که از استثناهای قانونی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و مردم راهکار پیدا کنیم.
سالاری خاطرنشان کرد: بانک هایی که دیدگاه شان متفاوت است، باید کمک کنند تا مشکل مردم را حل کنیم ضمن اینکه دستگاه ها و بانک ها ضمن سرعت به کارها در سال آینده، بحث های مربوط به مصوبات اشتغال روستایی را به سمت اجرایی شدن پیش ببرند.
به گزارش ایرنا در این جلسه مشکلات چندین واحدهای تولیدی و خدماتی گیلان در بخش های صنعتی، میراث فرهنگی و ورزشی با حضور نمایندگان دستگاه ها و بانک های مربوطه، بررسی و راهکارهایی برای رفع آنها ارائه شد.
در حال حاضر 2 هزار و 600 واحد صنعتی در گیلان فعال است. این استان دارای 36 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب نیز هست که در این شهرک ها 14 هزار و 400 نفر مشغول به کار هستند.
7296/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.