به گزارش ایرنا، فرهاد دلق پوش غروب چهارشنبه در جشنواره تجلیل از مدیران خلاق و نوآور استان با اشاره به اینکه 40 درصد از اشتغال هدفگذاری شده در بخش صنعت، معدن و تجارت می باشد ، افزود: این تکلیف را بایستی در قالب یک نهضت عمومی تحقق ببخشیم.
وی با بیان اینکه دنیا براساس داشته های خود حرکت می کند، اظهار کرد:کشور ایران با احتساب دو درصد سرمایه انسانی 9 درصد ثروت دنیاست و این درحالیست که سهم آن از بازار اقتصاد جهانی شش دهم درصد است.
وی تصریح کرد: انسان ها می توانند ثروت کشورها را به سرمایه و به ارمغان آوردن سعادت برای خود و دیگران تبدیل کنند که در این سرمایه انسانی وجود مدیران شایسته سرمایه ای بالاتر هستند.
دلق پوش گفت : مدیران هستند که می توانند تدبیر کنند و مواد خام را به آورده تبدیل کنند و موجب تحول در زندگی دیگران باشند.
وی خاطر نشان کرد: اگربتوانیم مدیران خلاق را شناسایی و حمایت کنیم و بستر شایسته سالاری را مبنای کار خود قرار دهیم ، می توانیم کشوری پیشرو در همه عرصه ها باشیم.
وی ادامه داد: به طور مثال یک نفر از ترکیه ظهور کرد و از فضای جنگ ایران و عراق بهره جست و توانست اقتصاد ترکیه را متحول کند؛ در حالی که زمان تیره شدن روابط ترکیه و روسیه با وجود مرز مشترک با کشورهای حاشیه خزر و بازار 400 میلیونی نتوانستیم نیازهای بخش کشاورزی را تامین کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان افزود: به جای اینکه به اصل بپردازیم ، حاشیه را به متن غلبه دادیم و حاشیه ها مبنای حرکت ما شدند و مدیران حاشیه ساز ما میدان دار شدند.
وی تصریح کرد: باید از این چنین برنامه های تجلیل از مدیران خلاق که انگیزه اشتغال را فراهم می کند و موجب فرهنگ سازی برای دست یافتن به توسعه متوازن می شود، حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه دولت بایستی حمایت ، هدایت و نظارت کند اما نباید دخالت کند، تصریح کرد: اشتغال تکلیفی وزارت صنعت، معدن و تجارت باید از طریق یک نهضت عمومی تحقق یابد و در همین راستا، بنا به اصل 44 قانون اساسی از بخش حصوصی حمایت شود.
دلق پوش با اشاره به نقش مدیران واحدهای تولیدی در موفقیت آن واحدها گفت: مدیریت فقط به راه اندازی واحد تولیدی و استفاده از منابع بانکی نیست که در نهایت منجر به بدهکار کردن افرادی شود.
وی به کارگروه رفع موانع تولید اشاره و بیان کرد: ما فقط به فکر مداوای مریض ها و از پا افتادگان هستیم در صورتی که حتی برخی از آنها قابل درمان نیستند اما از انهایی که زنده اند ، غافلیم.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به واحدهای نو آور و خلاقی که در زمان بحران مبنای کارشان را برای خروج از بحران قرار داده اند، گفت: باید به آنها به عنوان الگو برای دیگران ارزش دهیم.
دلق پوش تصریح کرد: برخی مدیران در حوزه تولید مدیر نیستند ؛ چراکه بایستی اتاق فکر ، طرح و برنامه و استرتژی داشته باشند ، اما ندارند و در نهایت هم انتظار دارند بقیه مشکلات شان را حل کنند که هیچ سیستمی نمی تواند.
وی با بیان اینکه ما نیاز به یک عزم جدی و اراده داریم ، گفت: با وجود افراد خلاق و نخبگان علمی که در استان کم نیستند بعضی وقت ها یک وارونگی و یک گسست بر بسیاری از بخش ها ی ما حاکم شده که باید هم افزایی و هم گرایی کنیم .
وی با تاکید بر لزوم قرار گرفتن ظرفیت های نخبگان در کنار یکدیگر خاطر نشان کرد: با رویکرد علمی و با کمک گرفتن از نخبگان، دلسوزان و نیک اندیشان در جهت توسعه استان گام بر خواهیم داشت و این استان را پایلوت بسیاری از حرکت ها قرار خواهیم داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان تصریح کرد: مدیران خلاق می توانند دوران رکود را به یک فرصت تبدیل کنند و این تجلیل ها حرکتی بشود برای رونق تولیدو اشتغال و محور کارمان تولیدات صادرات محور باشد.
رئیس سامان جهاد کشاورزی گیلان نیز به ظرفیت های بخش کشاورزی در استان اشاره و بیان کرد: در گیلان 430 هزار هکتار زمین زراعی و باغی و بیش از 330 هزار بهره بردار داریم.
علیرضا شعبان نژاد افزود: براساس آمارهای رسمی حدود 28 درصد شاغلان در بخش کشاورزی هستند و 18 درصد در آمد نصیب کشاورزان می شود که نشان می دهد در بخش کشاورزی در آمد خوبی نداریم.
وی با مقایسه ظرفیت ها و امکانات یکسان در بخش های مختلف گفت: آنچه برای یکی تهدید است، برای دیگری فرصت است که این تمایز در مدیر و خلاقیت ان است .
در پایان این مراسم از 16 مدیر خلاق ونوآور گیلان در بخش های مختلف تجلیل شد. ارزیابی این مدیران با همت مرکز آموزش بازرگانی گیلان انجام شده است.
گیلان دو هزارو 600 واحد صنعتی دارد.
خبرنگار: سلیمانی**انتشار دهنده: بابایی
7296 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.