به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد احمدی روز پنجشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی رشت در فرمانداری شهرستان افزود: لایروبی بخشی از نهرها، انجام شخم زمستانه در برخی شالیزارها با توجه به اهمیت این کار در در کاهش مصرف آب کشاورزی و هماهنگی با بخشداران و دهیاران از جمله اقدامات انجام شده است.
وی با تاکید بر این که همه مسوولان مربوطه بایستی تدابیر لازم برای مدیریت آب کشاورزی سال زراعی آینده را داشته باشند، اظهار داشت: حدود ۲۷ درصد اراضی شالیکاری استان گیلان در شهرستان رشت است بنابراین با توجه به اهمیت محصول برنج ضروریست تا برنامه ریزی های لازم برای سال زراعی آینده انجام گیرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان رشت با بیان این که آب منطقه ای فرصت زیادی برای لایروبی ندارد از این اداره کل خواست تا هر چه سریعتر این کار را انجام دهد.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به قرار گرفتن اعتبار راه اندازی قطار شهری رشت در بودجه خاطر نشان کرد: برای شهرداری این کلانشهر در بحث قطار شهری فرصت طلایی ایجاد شد که بایستی تمام سعی خود را برای عملیاتی شدن این پروژه به کار گیرند.
احمدی در بخش دیگری از سخنانش در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان رشت به موضوع آسفالت راه روستایی پرداخت و اظهار کرد: تاکنون کمتر از 50 درصد آسفالت راه روستایی این شهرستان انجام شده که با این وضعیت کار، 50 سال طول می کشد تا بقیه راه های روستایی آسفالت شود.
وی وضعیت تسطیح اراضی شالیزارهای شهرستان رشت را پایین تر از دیگر شهرستان های استان گیلان عنوان و خاطر نشان کرد: تاکنون 16 میلیارد تومان در بحث تسطیح اراضی شالیزاری از اعتبارات ملی استفاده کرده ایم.
احمدی با اشاره به برگزاری دومین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان رشت و انتقاد از این وضعیت اظهار کرد: تاکنون بایستی حداقل پنج جلسه برگزار می شد و گزارش ها را از دستگاه های مختلف این شهرستان می گرفیتم.
بر اساس آخرین آمار دریافتی، شهرستان رشت با شش بخش ، 293 روستا و 18 دهستان، دارای 930 هزار نفر جمعیت است که 60 درصد آنها شهری و 40 درصد روستایی هستند.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی**انتشار دهنده: بابایی
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.