سرهنگ ایرج محمدخانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر اظهار کرد: در مدت زمان یادشده، 44 درصد از بزه دیدگان را زنان و 56 درصد از آنان را مردان تشکیل داده اند.
وی افزود: 61 درصد از مجرمان سایبری بین سنین 18 تا 35 سال، 20 درصد در سنین 36 تا 45 سال و 16 درصد از آنان در سنین 46 سال به بالا بودند.
سرهنگ محمدخانی با اشاره به اینکه میانگین سنی متهمان تا سن 17 سال، سه درصد از کل مجرمان سایبری را تشکیل می دهند، ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود طی 9 ماه امسال، 12 درصد از مجرمان دارای مدرک تحصیلی زیردیپلم، 44 درصد دیپلم، 12 درصد فوق دیپلم، 24 درصد لیسانس، شش درصد فوق لیسانس و 2 درصد دارای مدرک دکتری هستند.
به گفته رئیس پلیس فتا گیلان، 76 درصد از بزهکارانی که شناسایی و تحویل مراجع قضایی شده اند؛ دارای شغل آزاد، هشت درصد کارمند، 10 درصد دانش آموز و دانشجو و تنها شش درصد از مجرمان بیکار بوده اند.
وی 65 درصد شیوه ها و شگردهای مجرمان فضای سایبری استان طی مدت یادشده را در بستر نرم افزار پیام رسان گزینه خارجی ذکر و خاطرنشان کرد: 47 درصد از مجرمان با انگیزه های ضد اخلاقی مرتکب جرم شده و انگیزه 21 درصد از آنان برای کسب منافع مالی، 18 درصد با انگیزه انتقام جویی، تسویه حساب و رقابت های شغلی و 14 درصد نیز با انگیزه های متفرقه شامل سرگرمی، کنجکاوی و اثبات توانایی ها خود مرتکب جرم شده اند.
سرهنگ محمدخانی با اشاره به اینکه صدرنشین جرائم سایبری گیلان طی 9 ماه امسال، هتک حیثیت و نشر اکاذیب در فضای مجازی است، افزود: بر اساس آمارهای موجود 38 درصد از جرایم مربوط به هتک حیثیت و نشر اکاذیب بوده و مزاحمت اینترنتی، برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی، سرقت و کلاهبرداری و قماربازی آنلاین و اخاذی در رتبه های بعدی قرار دارند.
خبرنگار:رضا اکبری**انتشاردهنده:کبیری
7471/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.