اکبر ایلدرم روز دوشنبه در مصاحبه با ایرنا اظهار داشت: این مقدار صید نسبت به مدت مشابه سال قبل 31 درصد افزایش نشان می دهد که البته تنها شامل شرق گیلان بوده و حوزه مرکزی به ویژه انزلی افزایشی نداشتیم .
وی خاطرنشان کرد: از مقدار 630 تن ماهی صید شده ، 250 تن ماهی سفید با 40 درصد سهم صید ، 358 تن کفال با 57 درصد سهم صید، 28 تن سایر گونه ها نظیر سوف ،سیم ، کپور و انواع کولی با سه درصد سهم صید است.
با اشاره به 184 میلیارد ریال ارزش ناخالص فروش این میزان ماهی صید شده افزود: 4هزار صیاد عضو 51 شرکت تعاونی با حدود هفت هزار مرتبه پره کشی این مقدار ماهی را صید کرده اند.
معاون صید و بنادر ماهی گیری گیلان یاداور شد: همچنین در این مدت 755 ماهی نارس توسط صیادان پره زنده گیری و رهاسازی شد.
*صید افزون بر پنج هزار تن کیلکا
ایلدرم همچنین از صید پنج هزار و 390 تن ماهی کیلکا در محدوده صیدگاهی گیلان خبر داد و گفت : این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال یک درصد افزایش نشان می دهد.
به گفته وی این مقدار ماهی کیلکا توسط 300 صیاد با 30 فروند شناور فعال از رضوانشهر تا چمخاله در محدوده صیدگاهی کیلکا از فاصله شش تا 15 کیلومتری و عمق 30 تا 80 متری صورت گرفت.
وی اظهار داشت: از این مقدارصید پنج هزار و 174 تن برای کارخانجات تولید پودر ماهی ارسال شده و 216 تن برای مصرف خوراک انسانی عرضه شده است.
معاون صید و بنادر ماهی گیری شیلات گیلان با اشاره به این که قیمت هر کیلوگرم ماهی کیلکا برای تولید پودر روی اسکله 930 تومان و برای مصرف انسانی یکهزار و 600 تومان است ،ارزش ناخالص این میزان صید را 54 میلیارد ریال عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، استان گیلان از کانون های مهم صیادی و همچنین از مراکز مهم تکثیر و پرورش ماهی در کشور محسوب می شود .
نیمه مهرماه تا نیمه فروردین هر سال، فصل صید ماهیان استخوانی از حدود 300 کیلومتر آب های ساحلی گیلان از آستارا تا چابکسر است . در شمال غرب گیلان با توجه به سرمای زودرس صید از ابتدای مهر ماه صورت می گیرد.
خبرنگار: بابایی
6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.