بهبود معاشکار روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: نیما و سینا کیوانی 2 برادر از آستارا معماران این طرح و لادن مستوفی، مریم سرشار، امیر عباس طاهری، محمد مشعوف، اکبر خلج و علیرضا خوارزمی نژاد اعضای تیم طراحی، اجرا و سرمایه‌گذاری آن هستند.
وی اظهار کرد: در این طرح به معماری خانه های سنتی، به خصوص خانه‌های شهر کاشان، هندسه فضایی، نقش گیاه، آب، نور، قاب بندی و شفافیت معماری ایرانی توجه شده و القای حس معماری ایرانی با رویکرد نوین و متناسب با نیازهای زیست محیطی انسان از ویژگی های آن است.
ایجاد فضایی با حس مکان معماری ایرانی در عین حال مدرن با در نظر گرفتن نیازهای زیستی انسان، ایده کلی طراحی بنا بوده است. در این راستا به عناصر آب، گیاه و نور توجه ویژه ای شد؛ چه در نما و دیوارهای داخلی، و چه در پشت بام و رمپ و پارکینگ؛ در واقع کانسپت طراحی بنا، فرم مدرن اُرسی است که بصورت یک شبکه چوبی همراه با شیشه های رنگی بصورت پوسته دوم به جداره نما اضافه شد و این امکان در طراحی دیده شد که کاربر، مانند پنجره اُرسی آن را بالا و پایین ببرد و بدین ترتیب علاوه بر استفاده از بازی نور و رنگ بتواند با باز کردن آن، آنرا به سایبان تبدیل کند. توجه به قاب بندی معمارانه و اصل شفافیت در معماری نیز از نکات مورد توجه در طراحی بوده است و مبحث بعد چهارم در معماری نیز از ایده های کلی طراحی بود.
دهمین جشنواره 'معمار خاورمیانه' در شهر دبی امارات برگزار و در کنار برگزیدگان بین‌المللی، از 19 معمار ایرانی در آن تجلیل شد.
نیما و سینا کیوانی پیش از این با طرح های ارسی خانه و مهر خانه، جایزه های بین المللی مختلف را کسب کرده بودند.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان قرار دارد و حدود 230 نفر در دفتر نمایندگی نظام مهندسی این شهرستان عضو هستند.
خبرنگار: یوسف هدایتی
7105 / 7124 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.