شهردار رشت در نشست تخصصی با سرمایه گذاران بین المللی بخش خصوصی گفت : باید از ظرفیتها و توانمندی های موجود در کشور آلمان برای سرمایهگذاری در گیلان استفاده کرد .
به گزارش ایلنا از رشت، شهردار رشت در نشست تخصصی که با حضور سرمایه گذاران بین المللی و جمعی از مدیران و مشاوران سرمایه گذاری، جهت جذب سرمایه گذار در ابعاد مختلف توسعه کلانشهر انجام شد با اشاره به مباحث مطرح شده زیست محیطی در رشت، اظهار کرد: ایجاد تصفیه خانه برای رودخانههای زرجوب و گوهررود، جلوگیری از ورود فاضلاب به این رودخانهها و راه اندازی زباله سوز سراوان از مسائل زیستمحیطی فعلی رشت است.
تهیه چند هکتار زمین به منظور ساماندهی مدیریت پسماند رشت
مسعود نصرتی با بیان اینکه پیرامون مسئله دستگاه زباله سوز با دو سازمان محیط زیست و برنامه و بودجه کشور مذاکراتی انجام شده است، خاطرنشان کرد: در کشور ضابطه حریم شهر و مناطق مسکونی با محل های دپو، تفکیک زباله، زباله سوز و نیروگاه وجود دارد که بر اساس آن، دپوی زباله در حدود یک و نیمکیلومتر خارج از شهر انجام می شود.
وی تصریح کرد: توانایی حفظ و نگهداری کامل این پروژه ها در رشت وجود ندارد و این مساله بر نگرانی های شهر افزوده است و اگر شرکای بین المللی از صفر تا صد انجام کار را با ارائه پشتیبانی های لازم بپذیرند، از سوی مسئولان کشور نیز از حمایت های کامل و لازم برخوردار می شوند .
شهردار رشت گفت: در صورت وجود تکنولوژی و پشتیبانی مناسب و توانایی های لازم، چند هکتار زمین در نقاط مختلف شهر یا در یک نقطه به صورت متمرکز جهت دپوی زباله، ایجاد نیروگاه زباله سوز و بهره برداری از کود آلی در رشت مهیا می شود.
نصرتی تاکید کرد: طی مذاکرات صورت گرفته، با پشتیبانی دولت، از حمایت سازمان های متولی نیز در این زمینه برخوردار می شویم .
شهردار رشت همچنین با اشاره به موضوع مطرح شده پیرامون تراموا نیز آن را کاملا وارداتی خواند و بیان کرد: تراموا با ورود از منطقه آزاد انزلی، شامل هزینه گمرک نمی شود و از این لحاظ مقرون به صرفه تر است .
رشت با اقدامات ابتکاری، تبدیل به مقصد خوراک شناسی منطقه می شود
نصرتی در ادامه، گره زدن برند جهانی شهر خلاق خوراک شناسی را با غذاهای محلی گیلان بسیار خلاقانه عنوان کرد و گفت: در زمینه شهر خلاق خوراک باید به نتایج مطلوب تری دست یابیم. این شهر با وجود ورود ۳۶ میلیون مسافر در سال و دارا بودن خوراک های متعدد، تنها با انجام کارهای ابتکاری، خلاقانه و هنرمندانه می تواند به برند جهانی تبدیل شود.
وی افزود : نیمی از انرژی در استان های دیگر بابت آوردن گردشگر صرف می شود در حالیکه چنین ظرفیت بالقوه ای در رشت وجود دارد و تنها باید برای نحوه عرضه هنرها و خوراک ها برنامه ریزی کرد .
شهردار کلانشهر رشت تاکید کرد : رشت با اقدامات ابتکاری، تبدیل به مقصد خوراک شناسی منطقه می شود و می توان از این راه موجب جذب بیشتر گردشگر و افزایش درآمد شهروندان شد .
باید از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در کشور آلمان برای سرمایه گذاری در گیلان استفاده کرد
نصرتی زمان کنونی را فرصت مناسبی برای استفاده از پروژه های اینچنینی دانست و خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در کشور آلمان برای سرمایه گذاری در گیلان استفاده کرد .
وی تصریح کرد : لازم است برای اینمهم ، کارگروهی با نظارت سرمایه گذاران و تیمی از مدیران و مشاوران متخصص برای تعریف پروژه های مختلف فعال شود.
برای جذب سرمایه گذار تشریفات اداری کوتاه شود
شهردار رشت تاکید کرد : در این راستا تشریفات اداری باید کوتاه شود تا سرمایه گذاران مشغول به کار در جای دیگری نشوند .
نصرتی همچنین پیرامون موضوع مطرح شده در طب سنتی نیز با تاکید بر چگونگی پیشینه استفاده از این طب در گیلان و چالش های موجود در آن گفت : باید بررسی شود که آیا این شرایط وجود دارد که طب سنتی به عنوان یکی از جذابیت ها به گردشگران معرفی شود ؟
وی افزود : می توان با سرمایه گذاری بر طب سنتی ، به خلاقیت های اقتصادی موفقی دست یافت .