رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان با بیان اینکه در بودجه سالهای گذشته در برخی موارد سلیقهای عمل شده خاطرنشان کرد: هم نمایندگان و هم دولت بر حرکت به سمت شاخصمند شدن تأکید دارند.
به گزارش ایلنا از رشت،نشست هماندیشی مجمع نمایندگان استان در خصوص آمایش، برنامهریزی و بودجه با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان در دفتر ریاست سازمان برگزار شد.
کیوان محمدی با بیان اینکه هدف از برگزاری اینگونه جلسات بهرهمندی از دیدگاههای نمایندگان در جهت توسعه استان است، به محورهای جلسه اشاره کرد و گفت: ارزیابی وجوه برگشتی سال گذشته یکی از محورهایی بود که مورد بررسی قرار گرفت.
کیوان محمّدی افزود: وضعیت استان نسبت به میانگین کشوری وضعیت مناسبی بوده و به همت مدیران و تلاش و کوشش کارشناسان دستگاههای اجرایی تقریباً همه بودجه استان اعم از هزینهای و عمرانی مورد استفاده قرار گرفته است.
وی بررسی بودجه سال 96 را دومین محور جلسه بر شمرد و ادامه داد: با توجه به پایان برنامه پنجم توسعه مقرر شد مطابق با مصوبه مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم شاخصهای جمعیت و محرومیت محور توزیع بودجه باشد. براین اساس نسبت به سنوات گذشته تغییراتی در بودجه شهرستانها ایجاد شد که این موضوع در جلسه امروز بررسی گردید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان به بررسی بودجه سال 97 اشاره کرد و افزود: در این خصوص نقاط قوت و ضعف سالیان گذشته را بررسی کردیم و سعی شده نقاط ضعف سالیان گذشته را نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه در بودجه سالهای گذشته در برخی موارد سلیقهای عمل شده خاطرنشان کرد: هم نمایندگان و هم دولت بر حرکت به سمت شاخصمند شدن تأکید دارند.
محمّدی نیاز به زمان را راهحل پیدا شدن شاخصهای مناسب برشمرد و ادامه داد: به مرور طی دوسال و اندی گذشته از احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی سعی شده به شاخصهای مناسب استان دست پیدا کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان با بیان اینکه آمایش از دیگر موضوعات مورد بحث در جلسه بود ادامه داد: برنامه آمایش به ما خواهد گفت برای دو تا سه دهه آینده برای گیلان چه برنامهای داریم و در واقع دورنمای توسعه استان را مشخص میکند.
وی با بیان اینکه طرح آمایش، زمستان سالجاری به پایان خواهد رسید ادامه داد: سال گذشته طرح آمایش استان به پایان رسید اما نظر سازمان برنامه و بودجه کشور براین بود که این طرح در حدود 18 استان از جمله گیلان میبایست بازنگری شود. لذا پس از بررسیهای بسیار، جمعبندی برآن بود تا کار برعهده معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی گذاشته شود.