به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری کلانشهر رشت به خبرگزاری ایرنا، علیرضا حاجی پور بیان کرد: پس از رانش چند هفته گذشته زباله های لندفیل سراوان که با پخش شدن مگس ها در اطراف و همچنین اعتراض اهالی منطقه همراه شد، کار بهسازی، گندزدایی، سمپاشی و اصلاح زباله های رانش شده با جدیت آغاز شده است.
وی اظهار داشت: روزانه دو تا سه کارگر سمپاش، عملیات مقابله با تکثیر مگس و حشرات موذی را با سمپاشی زباله های رانش شده انجام می دهند.
حاجی پور افزود: برای اینکه بتوانیم از وضعیت نامناسب زباله های رانش شده در لندفیل سراوان خارج شویم، با به کارگیری سه بیل مکانیکی و بولدزر تلاش می کنیم تا کار متراکم و همسطح کردن زباله های رانش شده را انجام داده و پس از آن، با حمل شن و ماسه به وسیله کامیون ها، کار مخلوط پوش کردن زباله ها به منظور جلوگیری از آلودگی ها و رفع نگرانی های اهالی منطقه انجام شود.
حاجی پور ضمن قدردانی از صبوری اهالی منطقه و همراهی آنان با مسئولان اظهار امیدواری کرد تا با اقدامات در دست انجام تا زمان ساخت و بهره برداری از نیروگاه زباله سوز، با کمترین مزاحمت برای اهالی منطقه سراوان رشت، عملیات دفن زباله را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.
جنگل های سراوان رشت با زیبایی های شگفت انگیزش، افزون بر سه دهه است که محلی برای تخلیه زباله های این کلانشهر و برخی شهرهای اطراف شده به طوری که شیرابه های ناشی از زباله ها و بوی تعفن آن، موجب رنجش اهالی این منطقه شده است.
در زمان حاضر، حجم زیادی از زباله در منطقه سراوان در 17 کیلومتری رشت مدفون شده؛ روزانه نیز 650 تا 750 تن زباله از کلانشهر رشت و 300 تا 400 تن زباله از برخی شهرهای اطراف گیلان برای دفن به این محل انتقال داده و هر روز بر حجم زباله افزوده می شود.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده:کبیری
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.