به گزارش خبرنگار ایرنا، در ششمین جلسه شورای اسلامی شورای اسلامی کلانشهر رشت امروز (یکشنبه) مسعود کاظمی و مسعود نصرتی برنامه هایشان را در زمینه مدیریت شهری کلانشهر رشت برای اعضای شورا بیان کردند.
در جلسه روز گذشته (شنبه) شورای اسلامی کلانشهر رشت سه نفر دیگر از منتخبان به نام های مسعود اسلامی، محمد زالفی و مهدی فرشاد فقیه برنامه های کاری شان را برای به دست گرفتن کلید شهرداری رشت ارایه دادند.

*نگاهی به برنامه های امروز دو نامزد در صحن شورای اسلامی رشت
مسعود کاظمی در ششمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر رشت با ارایه برنامه های خود در قالب رشت + 1400 (شهر نشاط، آرامش و زندگی ) بیان داشت: انرژی و توان کار 18 ساعته و شبانه روزی را دارا هستم بنابراین در این در عرصه پا گذاشته ام.
وی ، گسترش ناوگان حمل و نقل شهری، ساماندهی دستفروشان، بسترسازی مناسب برای رفع بیکاری فصلی شالیکاران و ساماندهی دکه های سطح کلانشهر رشت را از اولویت برنامه های اجرایی در بخش خدمات شهری عنوان کرد.
وی مزیت های کلانشهر رشت را یک فرصت برای پیشرفت و توسعه دانست و تصریح کرد: احداث خط آهن، نزدیکی به کشورهای حاشیه خزر، وجود بازارهای محلی، هفتگی و دائمی، بکربودن رشت در زمینه سرمایه گذاری و جاذبه های اکوتوریستی استان مانند دریا و سواحل آن، تالاب و رودخانه و چشمه از مزیت های قابل توجه است.
این نامزد منتخب برای به دست گرفتن سکان مدیریت کلانشهر رشت خاطر نشان کرد: هنر بنده این است که از مشاغلی بدون تنش عوارض دریافت کنم که شماها به فکرتان از باب تحلیل بودجه نمی رسد.
وی با تشریح برنامه های خود در بخش شهروند مداری توجه به مناطق محروم، مبارزه با رانت خواری و برون سپاری برخی از فعالیت های شهرداری را از جمله برنامه ها در این حوزه عنوان و اضافه کرد: ما می توانیم با همدلی، همگرایی و خرد جمعی به خواسته های خود برسیم و منتظر کسی نباشیم که بیاید.

* برنامه های دیگر نامزد
مسعود نصرتی دیگر نامزد منتخب برای تکیه بر کرسی شهرداری کلانشهر رشت با تشریح برنامه های خود با عنوان رشت به سوی شکوفایی نیز بیان داشت: 80 درصد برنامه های نامزدها در سراسر کشور برای به دست گرفتن جایگاه شهردار و حوزه مدیریت شهری مشترک است .
وی اظهار کرد: ما در ابتدا به همراهی مردم نیاز داریم و برای تحقق این مهم نیز بایستی برنامه ای مشخص تعریف شود.
نصرتی خاطر نشان کرد: بر اساس وفاق آرمانی کار بایستی به صورت برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت به صورت همزمان انجام گیرد، رفاق هم زمانی محقق می شود که مردم ما را باور کنند و اجازه فعالیت بدهند.
وی با بیان این که بعد از به دست آمدن وفاق آرمانی خانواده مدیریت شهری شامل شهردار و اعضای شورای شهر می توانند برنامه ها را اجرایی کنند، تصریح کرد: برای اجرایی شدن برنامه ها در اولویت اول، نیاز به درآمد داریم که برای تحقق این مهم بایستی خلق ثروت و ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاران مورد توجه قرار گیرد.
نصرتی ادامه داد: ایجاد وترمیم فضای سبز، آسفالت کردن، پرداخت حقوق و پاداش کارکنان، تعیین تکلیف نیروهای شهرداری جزء امور و وظایف است، هیچ کدام از این ها را برنامه نمی دانم.
وی با بیان این که ما بایستی برای کلانشهر رشت برنامه تعیین کنیم، تصریح کرد: در برنامه چشم انداز ، شهر باید شکوفا شود ، فضای آسایش برای شهروندان فراهم شود و مردم احساس آرامش و هویت کنند.
در پایان تعدادی از نامزدها سووالات خود را از جمله چگونگی عملی شدن برنامه ها از دو نامزد پرسیدند.
در چهارمین جلسه شورای اسلامی رشت در چهارشنبه گذشته پنج نامزد برای انتخاب نهایی به دست گرفتن سکان شهرداری این کلانشهر معرفی شدند.
در این جلسه که به منظور بررسی سوابق و برنامه های پست شهرداری رشت تشکیل شده بود، با رای اعضا ، 5 نامزد سمت شهرداری رشت به نام های مسعود نصرتی، مسعود کاظمی، مسعود اسلامی، محمد زالفی و فرشاد فقیه انتخاب شدند.
این تعداد از بین 22 نفر از نامزدهای به دست گرفتن کرسی شهرداری رشت که برنامه هایشان را برای اعضای شورای اسلامی رشت ارایه داده بودند، انتخاب شدند که در نهایت پس از جمع بندی و بررسی های نهایی یک نفر به عنوان شهردار کلانشهر رشت انتخاب خواهد شد.
شهرداری رشت دارای پنج منطقه و 10 سازمان است، کلانشهر رشت نیز حدود 700 هزار نفر جمعیت ثابت دارد که به طور متوسط ، این تعداد در طول روز به بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر می رسد.
شورای اسلامی رشت در دور پنجم، 11 عضو دارد.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده: بابایی
7286 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.