رئیس برنامه و بودجه استانداری گیلان با موفق ارزیابی کردن روند توسعه گردشگری در گیلان و صیانت از میراث فرهنگی، بر لزوم حمایت و اجرای طرح های گردشگری زودبازده تاکید کرد.
به گزارش ایلنا از رشت، رضا علیزاده و معاونین وی به همراه کیوان محمدی رئیس برنامه و بودجه استانداری و علی فتح اللهی فرماندار صومعه سرا از طرح ها و پروژه های گردشگری شهرستان صومعه سرا بازدید کردند.
در این بازدید علیزاده با اشاره به جزئیات طرح سایت موزه در روستای تاریخی هفت دغنان و نقش آن در توسعه گردشگری شهرستان صومعه سرا اظهار داشت: بررسی و کاوشهای باستان شناسی در این منطقه، اصالت شهر تاریخی گسکر را تایید میکند.
وی به ثبت تاریخی شهر گسکر در فهرست آثار ملی طی سالهای گذشته اشاره کرد و افزود: مساحت این شهر تاریخی 120 هکتار است که قدمت آن به اوایل دوره اسلامی تا دوره صفویه بر میگردد.
این مسئول تاسیس سایت موزه در روستای هفت دغنان را رویدادی بزرگ در حوزه میراث فرهنگی و همچنین گردشگری خواند و بر لزوم توجه به ابنیه تاریخی و محوطه های تاریخی تاکید کرد و گفت: تحقق توسعه پایدار و رشد اقتصادی در گرو بالندگی صنعت گردشگریست.
علیزاده، حمایت از سرمایهگذاران و فعالان بخش خصوصی را یک ضرورت قلمداد کرد و تصریح کرد: با واگذاری مسئولیت و برون سپاری برخی فعالیتها میتوان در جهت معرفی هرچه بهتر میراث فرهنگی،توسعه گردشگری و ترویج صنایع دستی گام برداشت.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان همچنین شهرستان صومعه سرا را از محورهای پرتردد استان معرفی کرد که خود از پتانسیل بالایتاریخی و معماری برخوردار است، لذا در سایه بارور کردن ظرفیتهای موجود می توان شاهد رشد فزاینده در حوزه اقتصاد و اشتغال این شهرستان بود.
لازم بذکر است که بازدید از مناره بازار،حمام تاریخی و در حال مرمت کسما و چند پروژه گردشگری در شهرستان صومعه سرا از سوی مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان و همراهان ایشان در روز جاری صورت گرفت.
کیوان محمدی رئیس برنامه و بودجه استانداری گیلان نیز در این بازدید با موفق ارزیابی کردن روند توسعه گردشگری در گیلان و صیانت از میراثفرهنگی، بر لزوم حمایت و اجرای طرح های گردشگری زودبازده تاکید کرد.
وی، اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی را همسو با گردشگری و نتایج حاصل از تعالی آن خواند و گفت: در استان گیلان نتایج خوبی از اجرای طرح های توسعه محور به ویژه حوزه های عملکردی میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مشهود است.