رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان از کارخانه پوشش به عنوان یک برند نساجی در تاریخ کشورمان یاد کرد.
به گزارش ایلنا از رشت، در راستای اجرای مصوبه یازدهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گیلان، جلسه تعیین کارکردهای آتی اراضی صنایع پوشش ایران با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان و مدیران کل محیط زیست، گمرک، صنعت، معدن و تجارت و فرمانداری شهرستان رشت و سرمایه گذاران بخش خصوصی در دفتر ریاست سازمان برگزار شد.
در این جلسه رئیس سازمان با اشاره به اهمیت طرح آمایش سرزمین اظهار داشت: طرح آمایش سرزمین در سطح ملّی در حال آماده سازی است که آمایش گیلان نیز بخشی از آن است که صنایع پوشش گیلان را نیز در برمیگیرد.
کیوان محمّدی بر تعامل بیش از پیش سازمانهای صنعت، معدن و تجارت و محیطزیست با گروه آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه گیلان به دلیل حساسیتهای موجود در منطقه تأکید کرد و افزود: افزایش این تعاملات موجب میشود مردم استان دچار عوارض زیست محیطی کمتری شوند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان از کارخانه پوشش به عنوان یک برند نساجی در تاریخ کشورمان یاد کرد و اظهار داشت: میتوان این مجموعه را با احداث کارخانههای مختلف به یک شهرک نساجی توسعه داد و با بهرهگیری از تکنولوژی بالا برای بازار ایران و کشورهای حاشیه دریای خزر پارچه و منسوجات تولید کرد.
وی گفت : با برنامه ریزی درست ومدون و با بهره گیری از تکنولوژی روز برای ایجاد کارخانهجات دوخت می توان در مسیر تبدیل شدن به مرکز تولید پوشاک گام برداشت.
وی خاطرنشان کرد: اگر روزی در مجموعه پوشش نمایشگاهی هم برگزار شود باید از شرکتها و برندهای مختلف داخلی و خارجی دعوت شود تا در محدوده ی 85 هکتاری که برای ایجاد کارخانه پیشنهاد شده، نمایشگاهی دایر گردد که این امر برای گردشگری استان گیلان نیز مفید خواهد بود.
محمّدی بر توجه به رونق تولید ابریشم تأکید نمود و تصریح کرد: بخش کشاورزی استان نیز با توسعه و رونق تولید ابریشم به عنوان مواد اولیه تولید پارچهها و منسوجات میتواند در راستای تکمیل زنجیره تولید در استان حرکت کند.
وی با بیان اینکه نساجی از جمله صنایعی است که در صورت توجه به آن در گیلان می توانیم شاهد نتایج مثبتش باشیم ادامه داد: اگر می خواهیم پروژه ای در گیلان آغاز شود باید با مطالعه و بررسی دقیق کاری باشد تا نظیر آن در سطح خاورمیانه وجود نداشته باشد.
محمدی اضافه کرد: مطالعات و بررسیهای لازم با توجه به طرح آمایش سرزمین و پیشنهادات و انتقادات در نظر گرفته شود تا در نهایت طرحی جامع در خصوص سرمایهگذاری بخش نساجی ارائه گردد.
لازم به ذکر است در این جلسه، اعضای حاضر در خصوص چگونگی مطالعات این طرح به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر شد محور مطالعات اراضی شرکت پوشش با مشارکت بخش خصوصی، در زمینه ایجاد شهرک صنایع نساجی پوشش باشد.