دبیر سیاسی ستاد روحانی در گیلان گفت: تنها چیزی که رقبای روحانی در مناظرات به مردم ارائه نکردند، برنامه مدون، راهگشا و قابلاجرا بود.
سید ارمیا مهدوی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا از رشت، با بیان اینکه هدف حمایت از روحانی، حمایت از تعالی و پیشرف ایران و اسلام است، گفت: ما وقتی از روحانی صحبت میکنیم بهواقع از صلح، آشتی، عقلانیت، تدبیر در امور و امنیت و از همه مهمتر آرامش سخن میگوییم.
دبیر سیاسی ستاد روحانی در گیلان انتخابات دوازدهم ریاستجمهوری را حساس و مهم عنوان کرد و بیان داشت: از سویی در کارزار رقابت نیروهای اصولگرا به نسبت دورههای پیشین از اجماع بهتری برخوردارند و از سوی دیگر آنها تمام توان و نیروهای خود را به کار گرفتهاند تا در هر صورت انتخابات را به دور دوم بکشانند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمیکنند.
وی با تصریح بر اینکه اصولگرایان برای رسیدن به هدف یاد شده مدام بر طبل ناامیدی و بحرانی نشان دادن وضعیت موجود میکوبند، گفت: رهبر انقلاب در دیداری که با معلمان داشتند به صراحت، گفتند که «اگر عواملی زمینهساز یأس مردم شود بدونشک کشور لطمه خواهد خورد و هر فردی که در این لطمه سهیم باشد در پیشگاه خداوند مسئول خواهد بود» اما علیرغم توصیههای موکد رهبری باز هم برخیها در مسیر مأیوس کردن مردم گام بر میدارند.
مهدوی با تاکید بر اینکه ما بیش از هر زمان دیگری در این انتخابات به مشارکت حداکثری و حضور مردم نیاز داریم، خاطرنشان کرد:برای این موضوع عوامل متعدد داخلی و خارجی وجود دارد.
این فعال رسانه ادامه داد: گفتمان غالب در جامعه گفتمان اعتدال ورزی است و بهنوعی همه گروههای سیاسی که مبتنی بر عقلانیت گام برمیدارند به این مهم دست یافتهاند که با افراطیگری راه بهجایی نخواهند برد و دوباره به جای اول خواهند نشست.
دبیر سیاسی ستاد روحانی در گیلان با بیان اینکه مشکل اساسی در ارزیابی این دوره از انتخابات تا این لحظه این است که هنوز رغبت و اشتیاقی که میبایست تشکیلدهنده حضور حداکثری مردم در انتخابات شود رخ نداده، اظهار کرد: البته این هم به رفتارشناسی انتخاباتی ما ایرانیان برمیگردد که دقیقه 90 برمیخیزند. به نظر بنده آنهایی که مشارکت نمیکنند سهم اصلی در برگزیدن رئیسجمهور دارند. در واقع سیاستمداران توسط مردمی که رأی نمیدهند انتخاب میشوند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا باید روحانی را بار دیگر به عنوان رئیسجمهور ایران برگزید، عنوان کرد: برای اینکه رقبای او رئیسجمهور نشوند. در این برهه زمانی نشستن هر فردی غیر از روحانی بر کرسی ریاستجمهوری، یعنی توقف و برگشت به عقب در مسیر توسعه و پیشرفت ایران.
این فعال سیاسی اعتدالگرا در تشریح شرایط ایران با ریاستجمهوری احتمالی رئیسی یا قالیباف، با اشاره به اینکه ما در مناظرهها به وضوح دیدیم که اگر برنامههای پیدا و پنهان این دوستان بخواهد در کشور اجرایی شود شاهد چه اتفاقاتی در عرصهملی و بینالمللی خواهیم بود، گفت: بنده سکانس آخر فیلم را اول به شما بگویم که با این اتفاق حوزه اجرایی کشور از مسیر و ریل توسعه خارج خواهد شد.
مهدوی گفت: تنها چیزی که رقبای روحانی در مناظرات به مردم ارائه نکردند برنامه مدون، راهگشا و قابل اجرا بود.رقبای وی تنها در مناظرات و گفتوگوها در مقام حمله ناجوانمردانه به دولت بودند تا دفاع از برنامهای روشن برای آینده ایران.
این فعال رسانه با تصریح بر اینکه گویی برخی از کاندیداها آمدهاند عقدهگشایی کنند یا دلربایی گفت: رقبای روحانی تمام تلاش خود را میکنند که در مناظرهها رئیسجمهور در زمین کذایی آنها بازی کند و این موضوعی است که باید در مناظره سوم دقت بیشتری به آن شود.
دبیر سیاسی ستاد مرکزی روحانی در گیلان در پایان با تاکید بر عدم سرمستی حامیان و هواداران روحانی پیش از برگزاری انتخابات خاطرنشان کرد: تاریخ نشان داده که بیشترین ضربهای که جریان توسعهطلب ایران خورده از دلخوشی و سرخوشی پیروزی قطعی نشأت میگیرد.