رئیس دانشکده داروسازی از افتتاح باغ گیاهان دارویی که با حمایت مسئولان دانشگاهی بنا نهاده شده است، در آینده ای نزدیک خبر داد.
به گزارش ایلنا از رشت، احسان ابوطالب در نخستین جشنواره گیاهان دارویی و داروهای گیاهی که در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یکی از دلایل راهاندازی این جشنواره را نشان دادن اهمیت نقش دانشجو عنوان کرد و افزود: دانشجویان دنیایی از انرژی هستند و توانایی و انگیزه برای پیشرفت در زمینه های مختلف دارند.
رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی دیگر از اهداف مهم این برنامه را تشویق دانشجویان به نقش آفرینی در حیطه های تخصصی داروسازی و کارآفرینی مبتنی بر دانش عنوان کرد و یادآورشد: ورود به دانشکده داروسازی، فقط کسب مدرک نیست، بلکه دانش داروسازی، دارای تخصصهای گسترده و وسیعی است که هر دانشجو میتواند در هرحطیه به تحقیق و پژوهش بپردازد و با کارآفرینی منجر به خلق ثروت شود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی توانایی دانشجویان دانشکده داروسازی جهت پیشبرد سیاستهای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ذکر کرد و خاطرنشان کرد: یکی از سیاستهای دانشگاه در برنامه راهبردی، بحث گیاهان دارویی و فناوری داروهای گیاهی است که میتواند موجب افزایش ارزش افزوده شود.
ابوطالب افزود: شناسایی انواع گونه هایی که امکان کشت دارند و بررسی شرایط مختلف کشت، انواع مواد موثری که در گیاهان دارویی وجود دارد، همچنین، فرآیند های استحصال و بررسی امکان تولید صنعتی و کارآفرینی در حیطه فناوری داروهای گیاهی از جمله مواردی هستند که در این جشنواره مورد بررسی قرار گرفت.
وی اضافه کرد:در برنامه راهبردی دانشگاه نیز بر کارآفرینی و در آمدزایی تاکید شده و در این راستا با پرداختن به مقوله گیاهان دارویی می توان به اهداف چشم انداز 1404 دست پیدا کرد.
رئیس دانشکده داروسازی از افتتاح باغ گیاهان دارویی که با حمایت مسئولان دانشگاهی بنا نهاده شده است، در آینده ای نزدیک خبر داد.
وی برگزاری این جشنواره را آغازی برای سایر جشنواره های ذکر کرد و اذعان داشت:دانشجویان جوان با جوشش درونی می توانند در زمینه های مختلف به فعالیت بپردازند تا فرهنگ فناوری در جامعه گسترش پیدا کند.