به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد احمدی پور روز پنجشنبه در همایش رسانه و انتخابات در رشت افزود: هیچکس نمی تواند ادعا کند اخلاق را رعایت می کند اما قانون را نه ، بلکه هر کجا بی اخلاقی رخ داده، بی قانونی نیز شکل می گیرد.
وی اظهار کرد: قانون، امنیت، سلامت در انتخابات و مشارکت حداکثری چهار اصلی است که در انتخابات حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: اهمیت انتخابات به حضور و مشارکت مردم در تعیین حاکمان خود و مشارکت در تصمیم گیری ها است و در واقع هر کس توسط مردم انتخاب می شود، وکالتی از سوی مردم اخذ می کند.
احمدی پور بیان کرد: آنچه امروز تلاش می شود برگزاری انتخاباتی سالم بر مبنای اخلاق ، قانون و رقابت بالاست بگونه ای که پس از برگزاری انتخابات رفاقت، تلاش و هم افزایی ایجاد شود.
وی گیلان را یکی از استان های امن در شاخص های مختلف توصیف و بیان کرد: البته بخش زیادی از این امنیت مرهون سابقه فرهنگی - اجتماعی این سرزمین است و بخش دیگر فعالیت تاثیرگذار رسانه ها در استان است.
وی بر نقش خطیر رسانه ها در برگزاری انتخاباتی بر مبنای اخلاق و قانون تاکید کرد.
رئیس هیات عالی نظارت بر پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان گیلان نیز در این همایش بر رعایت قانون ، اخلاق و حضور حداکثری تاکید کرد و گفت : مشروعیت نظام به دو عامل رهبریت دینی و حضور مردم بستگی دارد و می بایست حرمت و حریم مردم رعایت شود.
کاظم دلخوش بیان کرد: مردم گیلان این افتخار را دارند که در این دوره از برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، رد صلاحیت ها به حداقل رسیده و بخش اعظم رد صلاحیت ها بدلیل نقص مدارک بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به سوگندی که در مجلس شورای اسلامی مبنی بر در پی حقیقت بودن و خیانت نکردن یاد کرده ایم، اگر خطایی در برگزاری انتخابات از هر یک از جناح های مختلف سیاسی دیده شود، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
دلخوش با تاکید بر این موضوع که همه اقدامات انتخاباتی در استان تاکنون قانونی بوده، بیان کرد: رسانه ها در برگزاری انتخاباتی سالم و بدور از التهاب تلاش کنند.
وی بر حضور حداکثری مردم در انتخابات تاکید کرد و گفت: حضور مردم در پای صندوق های رای معادلات اجتماعی، سیاسی و امنیتی را رقم می زند و انقلاب اسلامی همچون همیشه تکیه بر مردم دارد، مبادا حضور مردم دستاویز منافع سیاسی افراد قرار گیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز در این همایش نظام و امنیت را دو بال نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و بر رعایت قانون و اخلاق در انتخابات پیش رو تاکید کرد.
فیروز فاضلی بیان کرد: تهییج با تخریب متفاوت است و رسانه ها باید در تهییج مردم برای شرکت در انتخابات نقش آفرین باشند چرا که خرد جمعی، اشتباه نمی کند.
وی ادامه داد: 63سایت فاقد مجوز در استان داریم و کسانی که از این طریق برای پیام رسانی خود بهره می گیرند، در واقع با زیر پا گذاشتن قانون، شروع کرده و خود را بدین شکل تعرفه می کنند و با این کار عدول از قانون را پذیرفته اند.
وی بر نقش ایجاد همدلی در انتخابات از سوی رسانه ها تاکید کرد و گفت: رسانه ها به مردم کمک کنند انتخابی درست را رقم بزنند.
163مجوز مطبوعه در گیلان وجود دارد که 153مورد از این تعداد چاپ می شودو 87 پایگاه خبری دارای مجوز در استان فعال است.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، 29 اردیبهشت ماه جاری در سراسر میهن اسلامی برگزار می شود.
بر اساس آخرین تقسیمات کشوری ، استان گیلان دارای 16 شهرستان، 52 شهر و 43 بخش، 109 دهستان و 2 هزار و 583 آبادی دارای سکنه است.
فرایند أخذ رأی پنجمین دوره‌ شوراهای اسلامی شهر در آستارا، بندرانزلی، لاهیجان، لنگرود و تالش بصورت الکترونیکی انجام خواهد شد. مردم در هرکدام از این شهرها باید هفت عضو شورای اسلامی را انتخاب کنند.
مردم در شهر رشت 11 عضو شورا و در 46 شهر دیگر نیز پنج عضو شورا را انتخاب می کنند.
خبرنگار: مرضیه ضامن ** انتشاردهنده: کبیری
1881/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.