به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدنژاد روز چهارشنبه در همایش دهیاری های شهرستان املش که با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در فرمانداری شهرستان املش تشکیل شد، بیان داشت: از سال 82تاکنون یکصد هزار میلیارد ریال به بودجه دهیاری ها اعتبار اختصاص یافته که 73هزار میلیارد ریال آن در دولت یازدهم محقق شده است.
وی با یادآوری اهتمام دولت یازدهم به توسعه خدمات زیربنایی و روبنایی و نیز تقویت اقتصاد روستایی افزود: به همین منظور پروژه های زیادی در کشور با 24 هزار میلیارد ریال اعتبار به انجام رسید.
سیدنژاد واگذاری سه هزار و 600 دستگاه ماشین آلات به دهیاری ها در گیلان را از عملکردهای مثبت دولت عنوان و اضافه کرد: دولت در بخش اقتصاد مقاومتی تسهیلات چهار تا هشت درصدی را برای روستاییان در ایجاد بخش های تولیدی و پرورش ماهیان خاویاری برای اشتغال زایی مصوب کرده و افرادی که متقاضی دریافت این تسهیلات هستند، می توانند با کمک دهیاران به اجرای طرح هایشان در روستاها اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: الگوی توزیع جمعیت در استان گیلان متناسب نیست با این حال، هزینه خدمات دهی در روستاهای گیلان نسبت به استان های دیگر، چهار برابر بیشتر است.
یونس محمودی فرماندار املش نیز در این جلسه ، دهیاران را تأثیرگذار و تصمیم ساز در عرصه های مختلف ذکر کرد و گفت: این افراد ، نقشی تعیین کننده در هدایت مردم به سمت توسعه روستاها با اجرای طرح های تعریف شده دولت دارند.
شهرستان املش با دو بخش مرکزی و رانکوه در 70 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است. بخش مرکزی شهرستان املش دارای دو دهستان با نام های املش شمالی و املش جنوبی است و ۶۱ پارچه آبادی دارد که ۴۸ پارچه از آن دارای شورا و ۳۹ پارچه دارای دهیاری هستند. بخش رانکوه شهرستان املش نیز با یک شهر به نام رانکوه و سه دهستان با نام های شبخوسلات ، کجید و سمام، ۷۵ پارچه آبادی دارد که ۴۵ پارچه دارای شورا و ۳۷ پارچه دارای دهیاری هستند.
خبرنگار: علیرضا جهانی ** انتشاردهنده: کبیری
7291/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.