به گزارش روز یکشنبه واحد اطلاع رسانی پلیس گیلان به ایرنا، سرهنگ ایرج محمدخانی اظهار کرد: برخی افراد سودجو و فرصت طلب با ارسال پیامکی با مضمون در یک قرعه کشی برنده جایزه شده اید، یا تماس با شهروندان، صنوف، اداره های دولتی و خصوصی، شماره حساب عابر بانک آنها را به شیوه های مختلف برای مثال خرید دوربین دیجیتال به مناسبت سالگرد ازدواج، مشارکت در امور خیریه، خرید زمین، پوشاک، لوازم خانگی، کالاهای پزشکی و بهداشتی برای بیمارستان ها و ... به قصد واریز وجه، دریافت می کنند.
وی ادامه داد: کلاهبرداران بعد از مدتی به قربانی زنگ زده، از او می خواهند حساب بانکی خود را کنترل کند در صورتیکه مبلغی به حساب قربانی واریز نشده است.
سرهنگ محمدخانی اظهار داشت: در ادامه فرد کلاهبردار با اعمال شیوه های متقلبانه، قربانی را پای دستگاه عابر بانک کشانده و با شگردی خاص، رمز دوم اینترنتی حساب عابر بانک قربانی را بدست آورده و در یک فرصت مناسب، حساب او را خالی می کند.
رئیس پلیس فتا گیلان تاکید کرد: شهروندان به هیچ عنوان، اعتنایی به اینگونه تماس ها و پیامک ها نکنند و توجه داشته باشند که برای واریز وجه به حساب عابر بانک آنان، نیازی به حضور در کنار دستگاه خودپرداز نمی باشد و باید آنان مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند.
سرهنگ محمدخانی همچنین از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان های موبایلی، مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir یا ایمیل این پلیس به نشانی Gfata@police.ir گزارش کنند.
7294/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.