سلمان شاه محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تولیدات صنایع دستی گیلان از دل برآمده است که بر دل می نشیند و به هیچ عنوان قابل قیاس با انواع خارجی آن نخواهد بود.
وی اظهار کرد: اگر چه مخاطبان هنرهای سنتی و صنایع دستی با آگاهی و بواسطه اشتیاق به تبلور ذوق و هنر هنرمندان صنایع دستی این تولیدات اصیل را انتخاب می کنند و دست از نمونه های بی روح خارجی می شویند، اما هنرمندان نیز می بایست بیش از همیشه به کیفیت و نحوه ارائه آثارشان اهتمام ورزند.
وی با اشاره به اینکه ایام نوروز آمادگی و هماهنگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی استان را می‌طلبد، ادامه داد: سفرهای نوروزی موجب رونق و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی استان گیلان می‌شود.
شاه محمدی بخشی از اقتصاد استان را مربوط به بحث صنایع دستی عنوان کرد و افزود: از صنایع دستی گیلان بعنوان خاطره سفر ماندگار یادشده و تمامی محاسن استان با صنایع دستی در اذهان‌ ماندگار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 30 هزار بروشور حوزه صنایع دستی برای معرفی صنایع دستی و کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز بین مسافران توزیع می‌شود، گفت: نوروز فرصتی است که باید به‌صورت ویژه و بهینه از تمامی ظرفیت های آن به‌طور مطلوب در راستای ارتقای توسعه اقتصاد استان استفاده کرد.
رشتی دوزی ، لباس محلی ، چادرشب بافی ، خراطی ، چوب تراشی ، گره چینی ، نازک کاری ، منبت و معرق چوب ، حصیربافی ، بامبوبافی ، مرواربافی ، سفالگری ، کاشی معرق ، مینای خانه بندی ، چلنگری ، قلمزنی ، گلیم بافی ، جاجیم بافی ، شال بافی ، نمد مالی ، جوراب بافی ، عروسک بافی ، قلاب بافی و …برخی از هنرهای سنتی و صنایع دستی گیلان است.
بالغ بر 21 هزار هنرمند صنایع دستی استان در بیش از 80 رشته فعالیت می‌کنند.
خبرنگار: مرضیه ضامن ** انتشاردهنده: کبیری
1881 / 2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.