سبحان اله علیپور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با قدردانی از پلیس راه استان اظهار کرد: براساس آمار ماخوذه از سیستم اضافه تناژ این اداره کل؛ سال گذشته یک هزار و ۴۶۷ فقره تخلف اضافه تناژ از سوی پلیس راه استان کشف و برای اعمال قانون معرفی شده اند.
وی تصریح کرد: بررسی آمارها حاکیست که در سال گذشته به طور متوسط بالغ بر ۱۲۲ تخلف اضافه تناژ به صورت ماهانه در سیستم ثبت تخلفات این مهم مشمول پرداخت جریمه شده است .
علیپور ، تخریب محورهای مواصلاتی به خصوص راههای اصلی و شریانی استان و نیز وارد آمدن آسیب به ابنیه راه به ویژه پل های ساخته شده با صرف هزینه های بالا را از جمله اثرات منفی بار زدن بیش از میزان مجاز عنوان کرد.
وی افزایش تصادفات و تلفات رانندگی را از جمله تبعات منفی دیگر حمل اضافه بار توسط خودروها خواند و گفت: مشکلاتی که متوجه مردم و آسیب های جدی که به راهها به عنوان سرمایه های ملی وارد می شود به هیچ وجه با جریمه های اخذ شده مطابقت ندارد.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از رانندگان وسائط نقلیه سنگین خواست با رعایت میزان مجاز حمل بار ضمن سهیم شدن در ارتقای ایمنی تردد و راهها از آسیب رساندن به سرمایه های ملی جلوگیری کنند.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان خاطرنشان کرد: راه اندازی گشت های نظارتی نامحسوس با مشارکت پلیس راه استان و رصد تخلفات جاده ای همواره در راههای استان در حال اجراست.
گیلان بدلیل هم مرز بودن با کشورهای حاشیه خزر مبدا و مقصدی برای وسائط نقلیه سنگین است . بیش از ۲۲۷ هزار و ۲۰۹ تن کالا از استان ترانزیت شده که از این میزان ۲۲۴هزار و ۳۱۹ تن کالا از مرز آستارا و ۲۸ هزار و ۲۹۰تن از مرز انزلی بوده است.