سجاد موسوی روز سه شنبه در جلسه توجیه مدیران مدارس در کانون امام (ره) آستارا اظهار کرد: از اول اردیبهشت ماه تدریس دروس در پیامرسان شاد آغاز شده است اما برخی دبیران متوسطه دوره دوم در ورود به کلاس مشکل دارند.
وی بیان کرد: استفاده از پیام رسان شاد، فعالیت مکمل در کنار فعالیتهای آموزشی است و مدارس به آموزش چهار الی ۶ هفته ای نیاز دارند تا دانشآموزان با مرور کتب درسی، مشکلات آموزشی خود را برطرف کنند.
وی ادامه داد: مدیران مدارس به عنوان راهبران آموزشی باید پیگیر آموزش باشند و جلسات شورای دبیران با رعایت فاصله گذاری اجتماعی تشکیل شود و لیست دبیران و دانشآموزانی که در ورود به پیام رسان شاد مشکل دارند، به آموزش و پرورش داده شود.
موسوی گفت: ارزشیابی پایانی دانشآموزان از طریق شبکه شاد صورت خواهد گرفت و سرگروههای آموزشی و کارشناسان آموزش مقاطع تحصیلی، محتواهای آموزشی را تولید و در کلاسهای مجازی منتشر کنند.
مدیر آموزش و پرورش آستارا گفت: ۱۰ هزار دانش آموز در ۷۳۱ کلاس سامانه شاد عضو هستند و پیش از شیوع بیماری کرونا ۱۸ هزار دانش آموز زیر نظر هزار و ۵۰۰ معلم در ۱۵۰ مدرسه مشغول تحصیل علم بودند.
ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروسها است و از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود و در معمولیترین حالت، باعث سرماخوردگی میشود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" میشود که نشانههای ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.
این ویروس که این روزها نه تنها کشور ما بلکه بیش از ۲۰۰ کشور دنیا را درگیر کرده، از همان روزهای نخست گیلان را هم به شدت متاثر کرد و این خطه از جمله کانون های این بحران در کشور بود که از این محل هم خسارتهای سنگینی به آن و نیز اقشار آسیب پذیر و مشاغل مختلف وارد شد.
بندر مرزی آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.