نادر جهان آرای غروب شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه هنوز در روزهای نخست راه اندازی شبکه شاد هستیم، افزود: تاکنون گیلان به لحاظ پیوستن به این شبکه از میانگین کشوری بالاتر است.

وی اظهار داشت: شبکه شاد فرصتی مناسب برای استمرار یادگیری دانش آموزان است و تعامل بهتر بین معلم و دانش آموز را فراهم می کند.

وی با اشاره به عملکرد آموزش و پرورش گیلان در ایام تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا خاطر نشان کرد: تشکیل کارگروه پیگیری و استمرار آموزش دانش آموزان در فضای مجازی و برگزاری جلسه های مستمر استانی و کشوری برای ایجاد هماهنگی هر چه بیشتر برای مقابله با ویروس کرونا از جمله اقدامات است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان ضدعفونی مدارس را از دیگر اقدامات عنوان و ذکر کرد : سه میلیارد تومان اعتبار ملی برای ضدعفونی مراکز آموزشی و توزیع سرانه در استان ارائه شده است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان گفت: پرداخت های آموزش و پرورش در سالی که گذشت خوب بود و بسیاری از مطالبات پرداخت شد  که این خود جای قدردانی از دولت، سازمان برنامه و بودجه و وزیر آموزش و پرورش دارد.

جبار کوچکی نژاد با بیان اینکه همچنان رتبه بندی معلمان مغفول مانده است، افزود: در این باره طرح دوفوریتی امضاء کرده و تحویل هیات رئیسه مجلس داده ایم، تا زمانی که رتبه بندی معلمان قانون نشود، همچنان گرفتار دولت ها هستیم.

وی با اشاره به آمار ٢٦ درصدی دانش آموزان دوره ابتدایی گیلان که تا کنون به شبکه آموزشی شاد پیوسته اند،  اظهار داشت: این آموزش حتی اگر به رقم ۷۰ درصد هم برسیم، نمی تواند اقناع کننده باشد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانش آموزان برخوردار از شبکه شاد بهره می برند و سایر دانش آموزان در مناطق غیربرخوردار از آن محروم می مانند، اضافه کرد: به وزیر آموزش و پرورش هم اعلام کرده ام که اگر آموزش یکسان انجام نگیرد، دانش آموزان محروم دچار آسیب آموزش می شوند.

استان گیلان دارای حدود ٤٠٠ هزار دانش آموز است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.