ارسلان زارع عصر سه شنبه در جلسه ستاد اربعین استان یکی از موضوعات مورد توجه در مراسم عظیم پیاده روی اربعین را حرکت های جهادی مردم از نسل های مختلف برای تقویت وحدت و یادآوری حادثه کربلا و ایثارگری های که جبهه حق علیه باطل داشت، دانست و گفت: فرهنگ غنی اسلام و شیعه سرشار از نوع دوستی، فداکاری ومهربانی است که از جمله مظاهر آن در ایام اربعین حسینی (ع)   و راهپیمایی بزرگ مردمی و مشارکت همگان در فراهم کردن تسهیلات و خدمت به این زائران است.

وی اربعین را یکی از نمادهای فرهنگ آزادگی،  ترویج و تاکید بر سیره پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار(ع)  خواند و افزود: امروز شاهد گسترش حضور مردم در مراسم پیاده روی اربعین هستیم و هرسال نیز این جمعیت فزون می شود؛ اما  با وجود این بدلیل هجمه ها و تبلیغات دشمنان همچنان نیازمند تفهیم و ترویج بیشتر این حرکت عظیم برای نسل جوان هستیم.

وی از دائمی شدن ستاد اربعین در مصوبه هیات دولت خبر داد و گفت : باید برنامه ریزی های لازم برای برگزاری هر چه باشکوهتر مراسم اربعین امسال انجام شود.

وی با اشاره به برگزاری مراسم های مذهبی به صورت فردی و یا همراه خانواده در منزل در شرایط کنونی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اظهارداشت: برگزاری مراسم با این شرایط نشان دهنده دلدادگی مردم متدین و لایتمدار است.

زارع در ادامه به شیوع بیماری کرونا و آسیب های وارده به مردم از جمله اجتماعی، معیشتی بر اقشار آسیب پذیر اشاره کرد و افزود: باید با یک برنامه ریزی خوب، منسجم و هماهنگ از ظرفیت های پشتیبانی، اداری، نهادها، سازمان ها، اصناف ها و موکب ها و همچنین اقدامات حمایت بخشی برای کمک به اقشار آسیب دیده استفاده کنیم.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت ستاد اربعین برای کمک به اقشار آسیب پذیر تاکید و تصریح کرد: قرار نیست هدف کمک به آسیب دیدگان را فقط دولتی کنیم؛   از این رو از ظرفیت ستاد اربعین که مردمی بوده برای این ظرفیت استفاده می کنیم.

تشکیل قرارگاه در ستاد اربعین برای جمع آوری و توزیع کمکها به آسیب دیدگان کرونا 

استاندار گیلان از تشکیل قرارگاه و ماموریت برای ائمه جمعه مراکز استان ها به عنوان فرماندهی این قرار گاه خبر داد و گفت: باید شرایطی فراهم شود تا همه کمک ها متمرکز در آن قرار گاه  و درستاد واحد تجمیع شود که مردم بدانند از یک مسیر قرار است کمک ها انجام و از یک مسیر توزیع شود.

زارع  با بیان اینکه جلوه های مشارکت و نوع دوستی خیران را طی دو ماه گذشته در استان شاهد بودیم، گفت: مسئولیت اجتماعی، همبستگی ملی و بویژه اجتماعی بین مردم در گیلان است و این قرار گاه می تواند کمک های مردمی را جمع آوری و بین اقشار آسیب دیده ناشی از موضوع کرونا توزیع کند.

وی خاطر نشان کرد: باید کمک رسانی به گونه ای باشد که آبرو و حرمت افراد حفظ شود و کمک ها به کسانی ارائه می شود که از شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع کرونا آسیب دیده و نیازمند کمک رسانی هستند.

وی بیان کرد: سازماندهی نمودن خدمات موجب توزیع عادلانه امکانات بین افراد مستحق می شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه هیچ مستحقی نباید از قلم بیافتد، گفت: افراد مستحق باید شناسایی و کمک ها به آنها رسانده شود و این رزمایش تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه می یابد.

اختصاص یک سوم حقوق استاندار برای کمک به اقشار آسیب دیده 

 استاندار گیلان همچنین با بیان اینکه یک سوم حقوق فروردین ماه خود را برای کمک به آسیب دیدگان ناشی از کرونا اختصاص داده است، گفت: هرکسی بسته به شرایط خود می تواند این کمک ها را داشته باشد.

 وی با یادآوری نوعدوستی مردم گیلان در تمامی بخش ها تصریح کرد: روسا و کارکنان ادارات نیز می توانند در صورت تمایل بخشی از قوق خود را برای کمک به اقشار آسیب دیده اختصاص دهند.

گیلان با جمعیتی بالغ بر ۲.۵ میلیون نفر دومین استان درگیر با کرونا در کشور است که هم اکنون به اذعان مسئولان شیوع آن در استان سیر نزولی یافته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.