ارسلان زارع روز چهارشنبه در جلسه کارگروه رفع موانع تولید اظهار داشت: سال گذشته با  تلاش های انجام شده ؛  بسیاری از  طرح های نیمه تمام بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد را کامل و به  مدار تولید وارد کردیم  و  بسیاری از واحدهای نیمه راکد و تعطیل را به چرخه تولید بازگرداندیم .

وی با اشاره به نامگذاری سال گذشته به عنوان رونق تولید خاطر نشان کرد: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید  با اهتمام مضاعف این روند تداوم خواهد داشت ؛ ضمن آنکه فاصله میزان تولیدی را با ظرفیت اسمی آنها نیز با هم برابر کنیم .

نماینده عالی دولت در گیلان موفقیت های سال گذشته در رابطه با این بخش را حاصل  تلاش های اعضای کارگروه رفع موانع تولید ،همراهی و همکاری بخش خصوصی ، فعالان اقتصادی و به ویژه بانک ها عنوان و تصریح کرد: با وجود شرایط دشوار ناشی از تحریم   آسیبها و مشکلات متاثر از بیماری کرونا ، چراغ صنعت همچنان روشن ماند و  به ویژه صنایع تولید کننده ملزومات بهداشتی مرتبط با این بیماری  تلاش گسترده ای طی این مدت داشتند .

وی دو برابر شدن سرمایه گذاری صنعتی سال گذشته نسبت به سال قبل از آن،  از ۸۰۰ به یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان  را نشاندهنده این توفیقات دانست و افزود : رتبه سوم گیلان از لحاظ تعداد پرداختی در بین ۳۱ استان کشور جایگاه خوبیست و امسال نیز با همین روند و بلکه با اهتمام بیشتر باید برای تحقق شعار سال کوشید.

وی خاطر نشان کرد: تحقق جهش تولید؛  نیازمند همکاری ، تعامل ، تلاش  گسترده و هماهنگی فراگیر است؛ ضمن آنکه تولید کنندگان زمانی می توانند موفق باشند که رقابت پذیری اتفاق بیفتد و انحصار گرایی نباشد و دولت نیز باید با شفافیت ، آسان کردن ضوابط و مقررات و حمایت های مالی و قانونی،  شرایط را فراهم سازد.

زارع خاطر نشان کرد: تحقق جهش تولید همچنین نیازمند برنامه ریزی ، تلاش مضاعف و به میدان آوردن همه سرمایه های مردمی است ؛ ضمن آنکه برای برنامه ریزی ها و انجام کارها آمایش سرزمینی مبنای کار باشد .

استاندار گیلان با بیان اینکه برای به نتیجه رسیدن،  نیاز به کار و تلاش فردی و جمعی داریم ، اظهار کرد: ما با کمبود منابع مواجهیم و باید با جایگزین کردن منابع و تقویت انگیزش کارکنان کمبودها را جبران کنیم .

وی خاطرنشان کرد: باید با تلاش و همکاری  و مشارکت گسترده بخش خصوصی، اقتصادی و تعاونی ها و دستگاههای اجرایی شاهد توفیقات بیشتری باشیم .

 وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت های گیلان و موقعیت جغرافیایی آن اظهار کرد: میز اوراسیا را فعال کردیم و با استفاده از ظرفیت ترانزیت کالا و برخورداری از مرز دریایی و زمینی باید نگاه مان به صادرات ویژه باشد.

زارع با اشاره به هدفگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری برای صادرات در سال گذشته افزود: صادرات تحقق یافته بیش از میزان هدفگذاری شده و به مبلغ ۵۷۹ میلیون دلار بوده است.

 وی به بودجه امسال کشور  که براساس  عدم اتکاء به در آمدهای نفتی پیش بینی شده خاطر نشان کرد: میزان رشد تولید را در کمیت و کیفیت مضاعف کنیم و با همراهی بخش های مختلف توفیقات بیشتری کسب کنیم.

استاندار گیلان در خاتمه تاکید کرد: تحقق جهش تولید مستلزم نگاه کارشناسی ، علمی ، مدبرانه و با استفاده از ظرفیت های دانشگاهی، پارک های علم و فناوری و پژوهش های نخبگان و حمایت های قانونی دولت است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.