به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد عبدالله پور شامگاه شنبه در گفتگو با شبکه باران با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی سپاه از ابتدای شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: سپاه قدس گیلان از همان ابتدا از تمام امکانات و نفرات و تجهیزات خود برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی استفاده کرده است.
وی به همکاری سپاه قدس گیلان با دانشگاه علوم پزشکی در زمینه اجرای طرح غربالگری نیز اشاره کرد و گفت: این همکاری نتایج بسیار خوبی به دنبال داشت و تاکنون ۸۸ درصد مردم استان گیلان غربالگری شدهاند.
فرمانده سپاه قدس گیلان در ادامه افزود: اجرای این طرح به کاهش ورودی بیماران در بیمارستانهای استان گیلان کمک کرده که امروز شاهد بستری بودن تنها ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای گیلان هستیم.
مشارکت ۱۲۹ کادر درمانی سپاه در مبارزه با ویروس کرونا
وی با بیان اینکه در حوزه گندزدایی و ضدعفونی کردن معابر و خیابانها و اماکن عمومی نیز حتی در دورترین روستاها و مناطق صعبالعبور نیز اقدامات لازم انجام شده است، تصریح کرد: در این زمینه نیروی دریایی، تیپ مخصوص، ارتش، ناجا، بسیج و سپاه و به ویژه پایگاه مقاومت حضور فعال داشتند.
فرمانده سپاه قدس گیلان یکی دیگر از اقدامات را اعزام نیرو به بیمارستانها و مراکز درمانی استان گیلان برشمرد و گفت: در این حوزه مدافعان حرم گیلانی وارد میدان شده و با حضور در بیمارستان رازی و رسول اکرم (ص) و سپس بیمارستانهای شرق و غرب استان به کادر درمانی و پرستاری کمک کردند.
وی با اشاره به حضور تیم پزشکی از ستاد کل سپاه در قالب ۱۲۹ پرستار، پزشک و پزشکیار در استان گیلان، ادامه داد: ۲۲۰ نفر از نیروهای خدماتی سپاه نیز به بیمارستانها و مراکز درمانی استان اعزام شدند تا کمکهای لازم را به دانشگاه علوم پزشکی انجام دهند.
سردار عبدالله پور با تأکید بر اینکه سپاه در تأمین تجهیزات پزشکی، اقلام بهداشتی اعم از مواد ضدعفونی و ماسک نیز فعالیت داشته است، افزود: طی مدت ۵ روز در تولید ماسک دستکش و گان بیمارستانی به حد تسلط دست یافتیم.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی بیمارستان صحرایی توسط بهداری نیروی دریایی سپاه با تجهیزات کامل در محوطه بیمارستان رازی به عنوان یک پشتوانه خوب برای مراکز درمانی استان گیلان، اظهار کرد: ۸ درمانگاه سپاه قدس نیز در سراسر استان گیلان به صورت شبانه روزی در این مدت خدمات ارائه دادهاند و بر اساس آمارها تاکنون ۳۸ هزار نفر به این درمانگاهها مراجعه کردهاند و سبب کاهش بیماران ورودی به مراکز درمانی اصلی بودند.
فرمانده سپاه قدس گیلان همچنین به ایجاد نقاهتگاه هزار تختخوابی در استان گیلان در شهرهای لنگرود، هتل المپیک رشت، دانشگاه امام خامنه ای و لاهیجان اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که در ابتدای شیوع این ویروس در آن زمینه با چالش مواجه بودیم تدفین متوفیان ناشی از این ویروس بود.
راه اندازی ۳۸۱ کارگاه تولید اقلام بهداشتی در گیلان
وی ادامه داد: سپاه همکاری سازمان تبلیغات و بسیج روحانیون و زیر نظر نماینده ولی فقیه در استان گیلان اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده که امروز گیلان یکی از استانهایی است که تدفین متوفیان ۱۰۰ درصد شرعی و بر اساس دستورالعملهای یازده گانه دانشگاه علوم پزشکی انجام میشود.
سردار عبدالله پور به رزمایش رفع آلودگی در استان گیلان نیز اشاره کرد و گفت: این رزمایش ۷۵ دستگاه معابر مهم رشت، مناطق شرقی و غربی استان گیلان را با ۱۵۰ نیروی متخصص اجرایی شد.
وی با اشاره به تولید ۱۱۵ فیلم کوتاه با محتوای ویروس، فعال شدن هزار و ۶۵۵ پایگاه مقاومت در سراسر استان و راه اندازی ۳۸۱ کارگاه تولید اقلام بهداشتی اعم از دستکش، گان و ماسک نی را برخی دیگر از اقدامات سپاه قدس گیلان عنوان کرد.
فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه در زمان شیوع ویروس کرونا بسیاری از مردم در زمینه معیشت دچار مشکل شدهاند، بیان کرد: یکی از مأموریتها به پایگاههای مقاومت شناسایی این افراد بود و تاکنون ۱۸ هزار و ۲۲۰ بسته حمایتی معیشتی هر کدام به ارزش حدود ۵۰۰ هزار تومان در میان نیازمندان با کمک و مشارکت خیران توزیع شده است.
وی افزود: ۱۵ هزار بسته بهداشتی نیز به محلات حاشیه نشین توزیع شده است.