سید عیسی مهدوی روز چهارشنبه در اولین جلسه کمیته تخصیص آب کشاورزی در سال جدید در فرمانداری تالش گفت: شخم اولیه ۳۰ درصد اراضی قابل کشت انجام شده است و بخشداران و اداره های امور آب و جهاد کشاورزی با همکاری و هماهنگی برای آبیاری زمین های کشاورزی و کشت و زرع اقدام کنند.

وی ادامه داد: شهرستان تالش از ۱۱ رشته رودخانه، ۷۰ هکتار آب بندان و بیش از ۱۱۰ سردهنه خاکی برخوردار است اما شبکه آبیاری اراضی قابل کشت به صورت سنتی است.

وی افزود: کشاورزی از نقاط قوت و توسعه کشور محسوب می شود و این شهرستان نیز از تولیدکنندگان مهم کشاورزی در استان گیلان است و باید زمینه افزایش تولید در بخش کشاورزی را فراهم کنیم.

او بیان کرد: در سال گذشته ۳۳ هکتار از آب‌بندان‌ها با هدف استفاده بهینه از منابع آب و تسهیل آبیاری کشاورزی ترمیم و بهسازی شد و ۳۰ هزار بهره بردار در ۲۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی به کشت و زرع مشغول هستند.

فرماندار تالش گفت: لایروبی و بهسازی آب بندان ها در بهره وری کشاورزی موثر است و سالانه از ۱۶ هزار هکتار شالیزار تالش، به طور میانگین ۷۶ تا ۸۰ هزار تن شلتوک برداشت می شود.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.