دکتر سید حسین شریفی در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تعطیلی بعضی از مراکز ارایه کننده خدمات درمانی سرپایی بخش خصوصی در این شهرستان اظهار داشت: بدلیل بروز مشکلاتی در تهیه ملزو مات حفاظت فردی، برای پزشکان و کارکنان این بخش ناگزیر شاهد تعطیلی معدودی از مطب ها هستیم.
وی خاطرنشان کرد:کشور در شرایط سخت و آزمون دشواری قرار دارد و برای مهار طغیان این بیماری خطرناک، نیاز به همکاری و همدلی و تلاش و جدیت یکایک افراد جامعه داریم.
وی با اشاره به راه های انتقال این ویروس افزود: نحوه انتقال این ویروس از طریق مواجهه انسانی و همچنین تماس دست با سطوح آلوده به ویروس است که با ماندن در منزل کمک بزرگی به قطع زنجیره انتقال آن خواهیم کرد.
دکتر شریفی بیان کرد: با توجه به لزوم پرهیز از هرگونه مواجهه انسانی و ضرورت اجرای قرنطینه خانگی در این ایام و پرهیز از مسافرت و تردد های غیر ضروری در سطح شهر، به سلامت جامعه کمک نمائیم.
وی متذکر شد: یک فرد مبتلا می تواند تا چندین نفر را آلوده کند، ضمنا اغلب مبتلایان به کووید ۱۹ با علایمی مانند تب، خستگی و سرفه خشک صرفا با قرنطینه خانگی در یک اتاق مستقل و با تهویه مناسب، استفاده از ماسک و داشتن فاصله مناسب با سایر اعضای خانواده و درمان های دارویی حمایتی و تمرینات تنفسی و حفظ آمادگی جسمانی و روحیه قوی بهبود می یابند و در بعضی مواقع نیز نیاز به خدمات بیمارستانی و احیانا مراقبت های ویژه پزشکی دارند.
شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت، ۱۲۰ روستا و دو بخش به نام های مرکزی و پره سر در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان تنها یک بیمارستان ۳۲ تختخوابی دارد.