حمیدرضا آذر پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شرایط ساختاری و فشردگی بافت تاریخی ماسوله افزود: گذر در کوچه پس کوچه های ماسوله بگونه ایست که با فشردگی جمعیت همراه خواهد بود لذا با توجه به شیوع ویروس کرونا و درخواست اهالی ماسوله حضور گردشگران در این شهرک تاریخی محدود و از گردشگران می خواهیم به ماسوله سفر نکنند.
وی تاکید کرد: این موضوع بر اساس تاکید وزارت بهداشت ، شورای تامین شهرستان فومن و درخواست پایگاه میراث فرهنگی ماسوله پیگیری می شود و به همین منظور افرادی در ایستگاه عوارضی شهرک تاریخی ماسوله مستقر شده و از گردشگران می خواهند برای حفظ سلامت خود و هموطنان خویش وارد شهر ماسوله نشوند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: مغازه‌های بازار تاریخی ماسوله تعطیل شده و امکان سرویس‌دهی ندارند.
شهرک تاریخی ماسوله دارای ۳۵۰ خانه تاریخی با قدمتی ۸۰۰ تا هزار ساله است که در سال ۱۳۵۴ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
این شهرک تاریخی و منحصربفرد دارای جلوه های خاص طبیعی است و با توجه به ویژگی های تاریخی، جغرافیای ظاهری و اقلیم خزری توأم با کوهستانی یکی از مهمترین سایت های ایرانگردی و جهانگردی در استان و حتی در میان کشورهای خاورمیانه است؛ فرآیند جهانی شدن ماسوله از سال ۸۹ آغاز شد و ۱۰ معیار در ثبت جهانی نقش دارند که اصالت و مدیریت از مهمترین این معیارهاست.
ماسوله در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن و در ۶۲ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان به دلیل معماری خاص و طبیعت زیبا از کانونهای گردشگری شمال کشور است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.