مهدی ولی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : تیم های جمعیت هلال احمر با استقرار در مبادی ورودی شهرهای چابکسر، رودبار و آستارا برای اطلاع رسانی به سرنشینان این تعداد از خودروهایی که قصد سفر به استان گیلان را داشتند، انجام دادند.
وی با بیان اینکه هشدارهای ایمنی و خطرهای ویروس کرونا با همراهی مراکز بهداشت و نیروی انتظامی انجام شد، اظهار داشت: نصب بنرهای اطلاع رسانی در باره رعایت نکات بهداشتی و خطرات ویروس کرونا از دیگر اقدامات هلال احمر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان خاطر نشان کرد: تعدادی از خانه های هلال احمر شهرستان های مختلف استان نسبت به سم پاشی روستا و مکان های پرخطر روستایی اقدام کردند، ارائه آموزش های لازم از طریق فضای مجازی به داوطلبان، امدادگران و جوانان از دیگر برنامه ها است.
تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر گیلان در مبادی ورودی استان در شهرهای چابکسر، رودبار و آستارا با هدف اجرای طرح هشدار و اطلاع رسانی برای پیشگیری از ویروس کرونا مستقر هستند، اطلاع رسانی درباره ویروس کرونا و پیشگیری از انتقال آن و خطرات احتمالی که با ورود به استان استان آن ها را تهدید می کند، توسط این تیم ها انجام می شود.
ویروس کرونا معمولاً از طریق قطرات تنفسی ناشی از عطسه یا سرفه انتشار مییابند که میتواند ویروس را به هرکسی که در تماس نزدیک با فرد آلوده است، منتقل کند. کرونا ویروسها همچنین علائمی چون آنفولانزا ایجاد میکنند. بیماری ممکن است از تب و سرفه آغاز شده و به التهاب ریه یا بدتر از آن برسد.
با شستشوی مرتب دستها با آب و صابون، فاصله گرفتن از افراد بیمار و مشکوک و استراحت در صورت بیمار شدن، میتوان از شیوع بیشتر ویروس کرونا جلوگیری کرد، به علاوه به خاطر داشته باشید که استفاده از ماسکهای تنفسی تنها در صورتی موثر است که توسط افراد آلوده مورد استفاده قرار گیرد.
نوشیدن آب بهداشتی، پرهیز از خوردن غذای خام، شستن مکرر دستها، ضدعفونی کردن سرویسهای بهداشتی و جلوگیری از آلوده شدن آب و مواد غذایی توسط مبتلایان، توصیه می شود.