فیروز فاضلی در حاشیه پنجمین شب اکران فیلمهای جشنواره فجر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هنر سینما از دیدگاه بزرگان انقلاب اسلامی «هنر برتر» است، اظهار کرد: برگزاری جشنواره به ویژه به صورت موضوعی گامی مؤثر در تولید محتوا است که سینمای انقلاب اسلامی باید توجه ویژه ای به آن داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه سینما با تولید یک اثر فاخر میتواند پیام و مفاهیم مثبت را به جامعه به ویژه نسل جوان آن انتقال و بر افکار عمومی جامعه تأثیرگذار باشد، افزود: در چند سال گذشته اکران همزمان فیلمهای جشنواره فجر در سطح استانها و شهرستانها بسیار خوب و مؤثر بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه امروز با توجه به هجمه فرهنگی دشمن رسالت فعالان حوزه هنر به ویژه سینما که طیف زیادی از جامعه را پوشش میدهد سنگینتر است، گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحولات فراوان در حوزه هنر به ویژه هنر هفتم ایران بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه به فرموده امام راحل «سینمای قبل از انقلاب یکی از ابزارهای مؤثر استعمار و استثمار بود»، تصریح کرد: امروز سینمای ایران به یک سینمای پیشرو تبدیل شده است.
فاضلی در ادامه به اکران ۱۴ فیلم بخش سودای سیمرغ جشنواره فجر ۳۸ در استان گیلان اشاره و بیان کرد: اکران فیلمهای جشنواره در سطح استانها همیشه از مطالبات مردم بود که طی چند سال گذشته محقق شده و گیلان نیز یکی از استانهای پیشرو در این زمینه است.
وی با بیان اینکه این استان در حوزه جذب مخاطب برای برنامههای فرهنگی و هنری خود با مشکل مواجه نیست، افزود: سال گذشته گیلان از نظر تعداد تماشاگران جز سه استان برتر کشور انتخاب شد که این نشان دهنده علاقه مردم این استان به فعالیتهای فرهنگی و هنری است.
مدیرکل ارشاد گیلان با اشاره به برگزاری جلسات نقد و بررسی توسط ستاد برگزاری جشنواره فیلم فجر این استان، گفت: نقادی یک واقع بینی است که به دیده شدن اثر کمک میکند.
وی عدم گفتگو را یکی از معضلات مهم امروز جامعه دانست و تصریح کرد: متأسفانه آستانه تحمل به ویژه در حوزه هنر پایین است. نقد سبب ارزش گذاری بر روی یک اثر میشود.
فاضلی با بیان اینکه تاریخ هنر نشان داده که هر چیزی که با نقد آمیخته شود به شاهکار تبدیل خواهد شد، اظهار کرد: برگزاری جلسات نقد به رشد و ارتقای آگاهی اهالی هنر استان و افزایش کیفیت آثار تولیدی هنرمندان گیلانی کمک میکند.