به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی قاسمی پیش از ظهر چهارشنبه در همایش ملی اقتصاد مقاومتی در رشت با اشاره به هفت نظامی که باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تحول قرار گیرد، اظهار کرد: نظام یارانه‌ها، نظام بانکی، اصلاح پول ملی، نظام مالیاتی، بهره وری، گمرکات و نظام توزیع از جمله این نظام‌های نیازمند تغییر هستند.

جانشین معاونت سیاسی سپاه با بیان اینکه رضا خان چهار نقطه استراتژیک ایران را بدون شلیک گلوله‌ای از دست داد، افزود: اگر دولت رضاخانی می‌ماند، غیر از اینکه استقلال و رشد بالندگی در برخی حوزه‌ها نداشتیم معلوم نبود جغرافیای ما تا کجا نابود می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه نحوه توزیع یارانه‌ها باید اصلاح شود، گفت: هدر رفت منابع و جابجایی دهک‌ها زیاد است در این میان عده‌ای فقیرتر و برخی ثروتمندتر شدند و این امر نیاز به بازنگری و اصلاح دارد.

سردار قاسمی با اشاره به جمع آوری ۱۱ هزار و ۲۰۰ شعبه بانکی، بیان کرد: هزینه نگهداری بانک‌ها امروز بالا بوده و از این رو تسهیلات با سود ۲۴ درصد پرداخت می‌شود با این میزان سود نمی‌تواند اقتصاد مقاومتی را اجرایی کرد در نخستین گام باید هزینه نگهداری بانک‌ها کاهش یابد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه فساد یکی دیگر از چالش بانک‌ها، بیان کرد: اصلاح پول ملی و حذف صفرها نیز یکی دیگر از عوامل مهمی است که باید برای اجرای اقتصاد مقاومتی مورد توجه و اصلاح قرار گیرد.

جانشین معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه اکثر مبادلات ما در ۲۲ گمرک انجام می‌شود، گفت: نیازمند ایجاد توازن در گمرکات کشور هستیم و این موضوع باید ساماندهی شود.

سردار قاسمی با بیان اینکه المان‌های فرهنگی ما بسیار ضعیف است، بیان کرد: اکنون تمام دنیا سود معقول را اجرا می‌کنند اما در ایران سود معقول و انصاف در معامله معنا ندارد، اینجا فرهنگ باید به کمک اقتصاد بیاید تا اقتصاد مقاومتی شود.

جانشین معاونت سیاسی سپاه با بیان اینکه توان درآمدی کشور در سطح کلان بد نبوده اما توزیع عادلانه نیست، افزود: جریان پولی در کشور موجود است اما توزیع خوب و عادلانه ای صورت نگرفته است.

وی با اشاره به برند سازی غذای حلال در راستای کمک به اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: بازاریابی این نوع محصولات راحت است و اگر بتوانیم با توجه به ظرفیت استان گیلان در حوزه شیلات برای فرآوری غذایی و توسعه غذای حلال گام برداریم می‌توانیم به اقتصاد مقاومتی کمک کنیم.

جانشین معاونت سیاسی سپاه با اشاره به ظرفیت‌های ایران برای توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، گفت: ظرفیت ایران در حوزه پتروشیمی، سیمان و فولاد نسبت به گذشته افزایش یافته و اکنون زیرساخت‌های اقتصادی ایران آماده‌تر از قبل است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1345737
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.