ملک حسینی امروز ۲۶ دی ماه در سمینار علمی «مروری بر داروهای کاهنده ایمنی در پیوند اعضا» که در لاهیجان برگزارشد، ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی و جانباختگان حادثه هواپیمایی، با بیان اینکه پیوند اعضا در جهان از جایگاه ویژه ای برخوردار است، گفت: این جایگاه، ارزان و آسان به دست نیامده است و در این مسیر، بنیانگداران این حوزه، زحمات زیادی متحمل شده اند تا جایی که به عنوان یکی از سخت ترین کارها در جهان شناخته شده است .
وی با اشاره به تاریخچه پیوند اعضا، یادآور شد: در کشور ایران نیز تاکنون هزاران عمل پیوند انجام شده است، ولی این حوزه هنوز به جایگاه واقعی خود دست نیافته است.
رئیس انجمن پیوند علمی اعضا ایران، عمل پیوند اعضا را اقدامی فداکارانه عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر جوانان زیادی علاقمند به فعالیت در این رشته هستند، ولی به دلیل کم توجهی مسئولان به این حوزه، از ورود به این عرصه خودداری کرده و بعضاً به سمت سایر رشته های درآمدزا گرایش پیدا می کنند که این امر جای تامل دارد.
ملک حسینی با بیان اینکه عشق به وطن، می تواند مانع خروج جوانان نخبه از کشور شود، خواستار توجه بیشتر مسئولان به جایگاه پیوند اعضا در زمینه احقاق حق متولیان و دست اندرکاران این عرصه شد.
رئیس انجمن پیوند اعضا ایران با اشاره به اینکه اهدای عضو در کشور ایران اجباری نیست، افزود: آمار خوب اهدای عضو در ایران نشانگر این است که خانوادهای بدون این که مجبور شود، برای اهدای عضو عزیزش اقدام می کند و بیتردید این نشان میدهد ایرانیان، ملتی بزرگ و بی نظیر هستند.
مسعود خسروی دبیر سمینار علمی مروری بر داروهای کاهنده ایمنی در پیوند اعضا با تاکید بر ارتقای صنعت پیوند در دانش پزشکی، تصریح کرد: در این مسیر، به کارگیری تجارب اساتید و پیشکسوتان این عرصه، حایز اهمیت است.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این سمینار تبادل نظر درباره جدیدترین داورهای پیوند اعضای است که وارد بازار ایران شده است، تصریح کرد: در این سمینار به دنبال این هستیم تا راهکارهای برای توافق با بیمهها پیدا کنیم.
خسروی، راه اندازی بخش پیوند را در مراکز درمانی، به عنوان راهی برای بهره گیری از اساتید عرصه پیوند، عنوان کرد و اصلاح سیاست های بیمه ای و پیوند اتباع خارجی را در این خصوص خواستار شد.
انتهای پیام