بابک دین پرست روز سه شنبه در حاشیه بازدید از پروژه میدان میوه و تره بار آستانه اشرفیه  با حضور جمعی از مدیران استانی و شهرستانی  اظهار داشت: انتظار می رود تثبیت و حمایت از شرکت های خدماتی ، صنعتی و تولیدی در این شهرستان از سوی  مسئولان با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه حمایت از این واحدهای صنعتی ،و  سرمایه گذاری بایستی در راستای فعالیت  با ظرفیت کامل آنها در بخش تولید و خدمات و همچنین  و ایجاد اشتغال در منطقه صورت گیرد یادآور شد: تعیین تکلیف واحدهایی که در سیستم بانکی قرار دارند ، احیای واحدهای تولیدی راکد ،مراقبت و حمایت از واحدهای تولیدی دچار مشکل و بحران ، تکمیل واحدهای دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد از دیگر مسائلی  است که باید پیگیری آن با جدیت انجام شود.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور ، در شورایعالی هماهنگی اقتصادی کشور طرح تقسیط ویژه تامین اجتماعی ، تقسیط تا ۶۰ ماه بدهی های مالیاتی و جلوگیری از اجرائیه دستگاه های خدماتی و بانک ها در مورد بنگاه های اقتصادی مصوب شده که یک طرح فراقانونی در جهت حمایت از کسب و کار است.

بابک دین پرست این طرح را گام بسیار بزرگی برای رونق تولید و فعال شدن بنگاه های اقتصادی کشور دانست و ادامه داد:بر اساس دستور رئیس جمهور با بانک مرکزی ، ۶۵ درصد از تسهیلات بانکی بایستی برای افزایش سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اختصاص یابد.

فرماندار آستانه اشرفیه نیز در حاشیه این بازدید با اشاره به وجود ۳۸۲ بنگاه اقتصادی فعال در این شهرستان اظهار داشت: این بنگاه ها برای ۲ هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده اند.

یونس محمودی با اشاره به وجود ۴۸ بنگاه اقتصادی راکد در این شهرستان نیز گفت: هیچ واحد بحرانی در این شهرستان وجود ندارد ، ضمن آنکه تعداد ۴ بنگاه اقتصادی امسال در این منطقه احیاء شده است.

به گفته محمودی تعداد ۲ شهرک صنعتی و یک شهرک کارگاهی فعال در این شهرستان وجود دارد و  خروج دیگر بنگاه های اقتصادی این شهرستان از حالت رکود توسط کارگروه رفع موانع تولید این منطقه باجدیت دنبال می شود.

در پایان این بازدید مقرر شد مشکلات موجود در مسیرهای سرمایه گذاری و همچنین فعالیت واحدهای صنعتی ، تولیدی این منطقه از سوی فرماندار روز ۲۵ دی در جلسه ای در محل استانداری گیلان مطرح و مورد پیگیری قرار گیرد.

عملیات احداث پروژه بزرگ میدان میوه و تره بار شهرستان آستانه اشرفیه از سال ۹۱ با زیر بنای ۵ هزار و ۶۶۳ مترمربع توسط بخش خصوصی آغاز و تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه در برداشته است.

پیش بینی می شود اجرای این پروژه که در منطقه کورکا آتانه اشرفیه احداث شده  برای ۳۸۵ نفر بصورت مستقیم و ۳ هزار نفر نیز بصورت  غیر مستقیم اشتغال ایجاد شود.

این پروژه دارای ۴۶ واحد تجاری و ۲ باسکول ۶۰ تنی است که فاز اول آن در دهه مبارک فجر سال ۹۷ افتتاح  و فاز دوم آن نیز در ایام دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری می رسد.

عرضه عمده میوه و تره بار در شرق استان گیلان از عمده فعالیت های این پروژه است.

شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر با حدود ۱۰۶ هزار نفر جمعیت در شرق استان گیلان قرار دارد. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.