رضا حسن پور روز  سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این پروژه‌ها شامل یک هتل چهار ستاره، چهار واحد پذیرایی، یک مهمانپذیر، دو ‌مجتمع گردشگری و یک واحد بوم گردی با برآورد حجم کل سرمایه‌گذاری ۳۵۰میلیارد ریال است.
وی اظهار داشت : این اقدام با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته با مدیرکل دفتر امور روستایی و عشایری استانداری گیلان صورت گرفته است.
وی پیش بینی کرد : در طرح های یادشده حداقل برای ۱۶۰ نفر به‌ صورت مستقیم شغل ایجاد می شود و هشت مورد از این طرح ها در دهه فجر به بهره برداری می رسد.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: کمبود منابع ارزان قیمت و تسهیلاتی، گران بودن تعرفه ها، کم سو بودن همکاری در روند اجرای پرونده های بوم گردی از سوی برخی نهادهای مرتبط و بوروکراسی اداری از مهمترین موانع سرمایه گذاری در استان است.
حسن پور با بیان اینکه ساز و کار پیچیده اداری و نبود هماهنگی لازم بین دستگاه های مربوطه از استقبال سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری می کاهد؛ عنوان کرد : باید برای تسهیل فرآیند سرمایه گذاری در استان تلاش شود.
وی اضافه کرد: تنها اجرای طرح های هتل و هتل آپارتمان در استان ظرفیت ایجاد اشتغال حدود دو هزار و ۲۰۰ نفر در استان بصورت مستقیم و پنج هزار نفر به صورت غیر مستقیم را فراهم می کند.
در حال حاضر، ۱۰۵ هتل، ۳۳ هتل آپارتمان، ۸۱ مجتمع گردشگری، ۴۹ مهمانپذیر، یک هزار و ۶۸۸  مسافرکاشانه، ۲۰ مجتمع سرگرمی و تفریحی، ۳۸ اقامتگاه بومگردی، یک اسکله مسافربری و دریایی، ۲۸ اسکله گردشگری دریایی در گیلان فعال است.

تعداد ۹۱ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۶۸۴ نفر گردشگر شب اقامت از ابتدای سال ۹۷ تا انتهای شهریور ۹۸ در واحدهای اقامتی استان اسکان یافته‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.