باقر اخوان روز سه شنبه در مصاحبه با ایرنا اظهار داشت :در حال حاضر ۸ روستای ییلاقی بخش رانکوه املش از جمله:ملکوت،شیه مربو،لرد،امام،بویه وسیاه خلک از نعمت گاز برخوردارند و گاز رسانی به ۴ روستای موسی کلایه،سیاه استخر،کلامرود و گورج از بخش رانکوه با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست.
شهرستان املش ۱۹ هزار و ۸۰۰ مشترک گاز دارد که ۹هزار و ۴۰۰ مشترک آن روستایی هستند. املش با ۲بخش مرکزی و رانکوه در ۷۰ کیلومتری شرق مرکز گیلان واقع شده است.
بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۰جمعیت املش برابر قریب ۵۴ هزار نفر بود.
کشف آثاری از قرون گذشته در این منطقه، حاکی از این است که املش سابقه کهن تاریخی پیش از اسلام را دارد.این شهرستان یکی از دو معدن بزرگ میکای سیاه و دولومیت ایران را در قلب خود جای دادهاست.
مجاورت شهر املش با رودخانه شلمانرود و به علت راکد بودن آب این رودخانه باعث گردید تا در گذشته مردم املش عمدتاً در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند و آثار کشاورزی بدست آمده در این منطقه نشانگر فعالیتهای کشاورزی در ۱۵۰۰ سال قبل میباشد، از محصولات عمده کشاورزی میتوان برنج، چای، گندم، فندق، مرکبات. گیاهان دارویی، فراوردههای دامی و عسل و ابریشم را نام برد اما قسمت اعظم زمینهای کشاورزی زیر کشت چای و برنج است و محصولات چای املش حدود ۳۲ درصد کل تولید کشور میباشد.