به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی برای تولید این محصول تجاری بیش از یک میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و برای ۱۲ نفر به صورت مستقیم و ۲۵ نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
یکی از مهم ترین عوامل کاهش هزینه در تولید این محصول بهره گیری از ظرفیت نخبگان ایرانی و فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال تولید نوشیدنی در سطح کشور به جای ایجاد یک واحد تولیدی دیگر بوده که علاوه بر کاهش هزینه فرصت شغلی مناسبی را فراهم میکند.
زعفران به عنوان طلای سرخ در ایران و بازارهای جهانی شناخته می شود و با اجرای این طرح گامی مهم در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مبنی بر جلوگیری از خام فروشی برداشته شده است.
این محصول تجاری که بر پایه زعفران تولید شده و به منظور بهره گیری بیشتر از گیاهان دارویی و عرضه محصولات متناسب با ذائقه مشتریان با ترکیبات مختلف همچون عسل و لیمو و انواع عرقیجات در بازارهای جهانی عرضه شده است.
زعفران، عسل و لیمو علاوه بر نشاط آور بودن خاصیت دارویی داشته و به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی شناخته میشوند.
بسته بندی مناسب، کیفیت بالای محصول، بکار گیری از دانش بومی و اخذ نشان "سیب سلامت" موجب شده تا کشورهای آلمان، هلند، یونان، ترکیه و گرجستان از این نوشیدنی استقبال کنند.
سازمان منطقه آزاد انزلی به عنوان یکی از مناطق آزاد پیشتاز در حمایت از شرکتهای فناور، نوآور و دانش بنیان با جذب حدود ۹۰ شرکت، به مقام نخست مناطق آزاد در زمینه حمایت و جذب شرکت های فعال در این زمینه دست یافته و در سالهای اخیر از طریق ارائه بسته های حمایتی و تشویقی متنوع به واحدهای فناور، نوآور و دانش بنیان؛ زمینه رشد و توسعه فعالیت آنها را در زمینه تجاری سازی ایده ها، فروش محصولات و بازاریابی در فضاهای نمایشگاهی منطقه، داخل و خارج کشور را فراهم نموده و در این نشست تخصصی نیز ۱۳ طرح ارائه شده، در راستای تجاری سازی ایده ها از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی مورد حمایت قرار گرفت.