آرش فرزام صفت  روز چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان  در رشت اظهار داشت: از این تعداد ۳۴ طرح  مربوط به  بخش کشاورزی با اعتبار ۶۴ میلیارد تومان تسهیلات، ۱۴۱ طرح در بخش صنعتی با اعتبار ۷۵۷ میلیارد تومان و ۲۱ طرح در بخش گردشگری با اعتبار ۶۴ میلیارد تومان است که در مجموع اعتبار برای این طرح ها  ۸۸۵ میلیارد تومان می شود.

 وی تصریح کرد: علاوه بر پروژه های اقتصاد مقاومتی، پروژه های اقتصادی و سرمایه گذاری دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در اولویت پرداخت تسهیلات هستند.

وی از اشتغالزایی برای سه هزار و ۲۰۰ نفر از محل تبصره ۱۸  خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر ۱۱۱ میلیارد تومان تسهیلات برای ۳۰ طرح توسط بانک های عامل  پرداخت شده است.

فرزام صفت  خاطرنشان کرد: مشکل برخی از طرح ها و واحدهای تولیدی تنها با پرداخت تسهیلات رفع نمی شود،از این رو، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان جهادکشاورزی مشکلات را رصد کنند.

وی با تاکید بر لزوم راه اندازی سامانه رصد اشتغال در استان، خاطرنشان کرد: طی امسال  با پرداخت  ۱۱۱ میلیارد تومان تسهیلات برای ۳۰ طرح  بین ۲۰۰  تا ۳۰۰  نفر مشغول به کار شدند.

دبیر ستاد هماهنگی طرح های توسعه راهبردی گیلان نیز در این جلسه  با بیان اینکه بر اساس قانون مقرر شد سازمان برنامه و بودجه کشور تامین یارانه سود و تسهیلات را داشته باشد، گفت:  تخصیص یارانه سود از ۲۰ درصد به۴۰  درصد افزایش یافته و  منابع خوبی در تبصره ۱۸ تحقق پیدا کرده  است

شراره کاووسی با اشاره به  ابلاغیه دولت گفت: بر اساس این ابلاغیه استان هایی که نتوانند تا پایان دی ماه سهمیه پیش بینی شده را جذب کنند ، جا به جایی منابع  را در استان ها خواهیم داشت.

وی  با بیان اینکه عدم جذب اعتبارات تبصره ۱۸ موجب واگذاری آن به سایر استان ها می شود، اضافه کرد: بر اساس تبصره ۱۸  برنامه هایی در بخش های صنعت، کشاورزی و گردشگری پیش بینی شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر  در بخش صنعت ، گیلان  از لحاظ تعداد پرداختی  تسهیلات در رتبه نهم و از لحاظ میزان پرداختی  در رتبه ۲۴ کشور قرار دارد .

وی با بیان اینکه تمرکز پرداختی  بیشتر در تامین سرمایه در گردش  بوده است ، گفت:   از  شش طرح برای تامین سرمایه در گردش ، طرح های نیمه تمام فقط یک مورد پرداخت شده  و توسعه واحدهای موجود مبلغی پرداخت نشده است.

دبیر ستاد هماهنگی طرح های توسعه راهبردی گیلان،  سرانه پرداخت تسهیلات در بخش صنعت را ۷۰ میلیون تومان عنوان و خاطرنشان کرد : در حال حاضر ۲۸ طرح در بانک های عامل استان وجود دارد که نیازمند ۱۷۵ میلیارد تومان اعتبار است.

کاووسی با بیان اینکه سه بانک کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک تسهیلات بخش کشاورزی را پرداخت خواهد کرد، یادآور شد: بانک های عامل ۳۱۰ طرح با اعتبار ۴۱۶ میلیارد تومان را مورد بررسی قرار داده اند.

دبیر ستاد هماهنگی طرح های توسعه راهبردی گیلان گفت:  از این تعداد ۲۴۲ طرح مورد پذیرش بانک ها بوده، اما تنها برای ۳۷ طرح بالغ بر هفت میلیارد تومان پرداخت شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.