گودرز کمالپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استفاده بهینه از آب زراعی، استفاده از جاده دسترسی برای استفاده از ماشین آلات کشاورزی و پایین آوردن هزینه های تولید از مزایای این طرح به شمار می رود و اجرای آن افزایش درآمد کشاورزان را در پی خواهد داشت.
وی لاهیجان را یکی از شهرستان های پیشتاز در طرح تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی دانست و اظهار داشت : اجرای این طرح از اواسط آذرماه در شهرستان آغاز شده است و سال گذشته نیز این طرح در ۲۲۰ هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان لاهیجان اجرایی شد .
به گفته وی ، در مجموع این طرح تاکنون در بیش از ۱۱ هزار هکتار از ۲۳هزارو ۸۱۶هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان لاهیجان اجرا شده است.
وی گفت: طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در شهرستان لاهیجان ۱۵درصد از متوسط استانی بیشتر است و هزینه های اجرای آن از محل اعتبارات ملی تامین و پرداخت می شود و امسال نیز برای اجرای این طرح ۴۵میلیارد ریال اعتبار از اعتبارات ملی تامین شده است.
وی افزود: این طرح با استقبال خوبی از سوی کشاورزان شالیکار شهرستان مواجه شده و در برخی از روستاها این طرح بطور کامل اجرا شده است و اجرای آن در سایر روستاها نیز همچنان ادامه خواهد داشت.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان لاهیجان گفت: مطالعه و نقشه برداری از حدود سه هزارهکتار از اراضی شالیزاری این شهر ستان انجام شده و آماده اجرای طرح می باشد.
شهرستان لاهیجان ۲۳هزارو۸۱۶هکتار اراضی شالیزاری دارد و سالیانه ۱۰درصد برنج استان گیلان را تامین می کند.