هاله پتکی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح دفتر کانون مراکز مددکاری استان گیلان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد کلینیک مددکاری در رشت، فومن، شفت، بندرانزلی، آستانه اشرفیه، لاهیجان، لنگرود، رودسر و تالش فعال است.
وی افزود: پی گیری امور مسکن و اشتغال خانواده های تحت پوشش بهزیستی، بازتوانی زنان سرپرست خانوار و پیگیری امور تحصیلی فرزندان آنان، رسیدگی به امور مربوط به فرزندان بی سرپرست تحت عنوان امدادبگیر، امور آموزش معتادان بهبود یافته و مشاوره های طلاق از جمله مهمترین وظایف کلینیک های مددکاری اجتماعی است.
عضو هیات مدیره کانون مراکز مددکاری اجتماعی استان گیلان درباره مشاوره های طلاق در کلینک های مددکاری اجتماعی خاطر نشان کرد: مشاوره های طلاق ویژه کلینیک هایی است که دوره ۶۰۰ ساعته (مدیریت مورد) را گذرانده باشند که اکنون هفت کلینیک در حوزه تخصصی مشاوره طلاق فعال هستند.
وی درباره افتتاح دفتر کانون مراکز مددکاری استان گیلان بیان داشت: این کانون تشکلی صنفی، است که وظایف آن رسیدگی به امور مددکاری کیلینک ها و طرح های مرتبط با کار مددکاری و بهزیستی است.
پتکی اضافه کرد: راه اندازی دفتر کانون مراکز مددکاری برنامه ای کشوری است که باید یک کانون در هر استان افتتاح شود.
مددکاری اجتماعی کار حرفهای است که به افراد، خانواده ها، گروه ها و جوامع کمک می کند تا رفاه فردی و اجتماعی خود را ارتقاء بخشند، هدف آن کمک به افراد در توسعه مهارت های خود و توانایی آنان در استفاده از منابع خود و جامعه برای حل مشکلات است، مددکاری اجتماعی علاوه بر بررسی، کاهش و رفع مشکلات فردی و شخصی، به مسائل اجتماعی گسترده تر مانند فقر، بیکاری و خشونت های خانگی و… نیز می پردازد.