یونس رنجکش عصر سه شنبه در کارگروه فنی بررسی فرصت های سرمایه گذاری شهرستان آستانه اشرفیه با بیان این مطلب افزود : حدود چهار هزار مورد از این فرصت ها مربوط به حوزه گردشگری است و سایر فرصت های شناسایی شده در ارتباط با بخش های صنعتی، خدمات و کشاورزی است.
وی یادآور شد : فرصت های شناسایی شده در بخش گردشگری در ۳۲محور می باشند که کلیه موارد از سوی فرمانداری ها بر اساس ظرفیت های منطقه ای اعلام و با هماهنگی دستگاه های اجرایی مربوطه بررسی و در سامانه فرصت های سرمایه گذاری ثبت شده اند.
رنجکش با اشاره به اینکه این فرصت های شناسایی شده به طور حتم بخشی از استعدادهای مربوطه در گیلان است، اظهار داشت : به دلیل موقعیت های خاص جغرافیایی گیلان و ظرفیت های موجود در آن تلاش شده تا با همکاری فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی این فرصت ها ساماندهی شوند.
وی ادامه داد : از جمله ماموریت ها و اقدامات اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری معاونت اقتصادی استانداری گیلان بررسی فرصت های موجود در استان برای سرمایه گذاری در کارگروه های فنی است تا پس از تایید نظرهای کارشناسی و بررسی تمامی جوانب تاثیر گذاری سرمایه گذاری های فرصت های شناسایی شده زمینه ها برای دعوت از سرمایه گذاران بهتر فراهم شود.
رنجکش با تاکید بر ضرورت تدوین شناسنامه فرصت های سرمایه گذاری در استان ادامه داد : در این زمینه بانک های اطلاعاتی به همراه ضوابط دستگاه های اجرایی در حال تکمیل است تا زمینه برای بهره مندی بیشتر سرمایه گذاران از فرصت های موجود فراهم شود.
وی یادآور شد : آنچه که از اعضای کار گروه های فنی شهرستانی انتظار است اینکه با ارائه دیدگاه های کارشناسی سازمانی در خصوص طرح های شناسایی و معرفی شده موجب تسریع در صدور مجوزها و فعالیت های کار آفرینانه شوند.
وی اضافه کرد : هم اکنون در کنار ساماندهی فرصت های سرمایه گذاری در شهرستان ها دو دستور کار مهم در زمینه احیای آب بندان های استان برای استفاده های چند منظوره و همچنین بحث زراعت چوب در گیلان با توجه به نیاز استان را پیگیر هستیم تا با هماهنگی فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی زمینه های بیشتر مشارکت های مردمی بویژه جامعه هدف مقیم و سرمایه گذاران محلی را فراهم اوریم.
شهرستان آستانه اشرفیه با دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر، در ۳۵ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.