منوچهر صدفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در همین راستا ، کارگروه های مختلفی همچون کارگروه رفع موانع تولید و رونق تولید از چندین سال قبل برگزار می شود که در آن با حضور واحدهای تولیدی ، مشکلات آنها بررسی شده و در چارچوب اختیارات قانونی به آنها کمک می شود که بر همین اساس از شهریور سال گذشته تا شهریور امسال ، مبلغ ۷۷۱ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی اظهار کرد: همچنین تسهیلاتی نیز در جهت رونق تولید برای واحدهای متقاضی در نظر گرفته شده که با ثبت نام در سامانه بهین یاب و معرفی به بانک ، تسهیلات به آن ها پرداخت می شود.
وی با اشاره به شایعاتی درباره واگذاری مجتمع فولاد گیلان، این مطالب را رد کرد و گفت: مجتمع فولاد گیلان طرح توسعه ای ورق گالوانیزه دارد که با راه اندازی آن برای شماری از افراد جویای کار نیز اشتغالزایی می شود .
صدفی اضافه کرد: در همین راستا، تقاضای وارد کردن ماشین آلات را به کشور داشته اند که با توجه به بررسی های انجام شده ، با در خواست انها برای تامین ارز موافقت شده است .
وی گفت: البته مجتمع فولادی گیلان مدتی قبل برای تامین مواد اولیه دچار مشکل شده بود که هماهنگی های لازم با وزارتخانه انجام شده و قرار است که از فولاد مبارکه این مواد اولیه تامین شود.
در حال حاضر دو هزار و ۹۴۸ واحد صنعتی در گیلان فعال است
مجتمع فولاد گیلان، واقع در شهرک صنعتی رشت با متراژ کل زمین مجتمع حدود ۶۰ هکتار ، به عنوان یکی از شاخص ترین واحدهای تولیدی در استان گیلان شناخته می شود که از سال ۱۳۸۰ راه اندازی شده و از سال ۱۳۸۲ به عنوان بزرگ ترین تولید کننده فولاد کشور در بخش خصوصی بهره برداری رسید.