به گزارش ایرنا آرش فرزام صفت در جلسه های کارگروه رفع موانع تولید و ستاد توسعه شهرستان منتخب و محرومیت زدایی شفت ، با اشاره به اینکه شفت در بعضی از شاخصها از عقب ماندگی برخوردار است، اظهار کرد: امیدواریم با تلاش مضاعف مدیران بتوانیم بخشی از مشکلات شهرستان را حل کنیم.
وی با بیان اینکه در جلسه رفع موانع موانع تولید شهرستان شفت نیز به مشکلات ۱۲ واحد تولیدی رسیدگی شد، افزود: یکی از روش های محرومیت زدایی، خروج واحدهایی مشکل دار از بحران است و برای حل مشکلات این واحدها ، راهکارهایی از سوی مدیران ارشد استان ارائه شد.
معاون امور اقتصادی استاندار گیلان با اشاره به اینکه در بحث توسعه شفت در نخستین گام باید سند توسعه شهرستان بر پایه افق توسعه استان تهیه و تدوین شود، گفت: این سند تهیه شده و بازنگریهای لازم نیز صورت گرفته و تهدیدها و فرصتهای شهرستان شفت نیز در آن مد نظر قرار گرفته است و تنها سازمان برنامه و بودجه باید این سند را با سند آمایش سرزمینی و همچنین برنامه ششم توسعه همگام سازی کرده و یک یا چند محور برای توسعه شهرستان تعیین کند تا اقدامات بر اساس آن محورها انجام شود.
فرزام صفت با بیان اینکه فعالیتهای جزیرهای و انفرادی دستگاه ها به جایی نخواهد رسید، تاکید کرد: برآیند فعالیت همه دستگاهها باید در راستای هدفگذاری تعیین شده باشد.
وی با بیان اینکه توسعه زیرساختها اهمیت زیادی دارند اما برای رفع عقب ماندگیها کافی نیست، تصریح کرد: زیر ساختها باید در راستای توسعه اقتصادی شهرستان شفت حرکت باشند و باید در این زمینه کارکردهای جداگانه تعیین و اولویتهای دستگاهها مشخص شود.
معاون امور اقتصادی استاندار گیلان با تأکید بر اینکه مدیران استانی باید شهرستان شفت را با توجه به شرایط محرومیت ویژه ببینند، خواستار دو برابر شدن سهم تسهیلات شهرستان شفت شد و گفت: بر اساس قانون، توزیع اعتبارات بر اساس جمعیت و محرومیت هر شهرستان انجام میشود اما با توجه به شرایط شفت باید این شهرستان به صورت ویژه نگاه شود.
وی با اشاره به اینکه شفت با داشتن ۵۵۰ هکتار آببندان از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است افزود: در زمینه واگذاریها نیز باید برنامهریزیهای لازم انجام شود.
شهرستان شفت با دو بخش مرکزی و احمدسرگوراب، در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
۷۲۹۴/۲۰۰۷/