گزارش عصر دوشنبه روابط عمومی آموزش و پرورش گیلان به ایرنا حاکیست؛ رضوان حکیم زاده در نشست معاونان آموزش ابتدایی سراسر کشور در انزلی با اصیل دانستن عدالت آموزشی در فعالیت های آموزش و پرورش افزود: عدالت آموزشی امکان فرصت برابر تحصیل برای دانش آموزان فارغ از هر طبقه، جنس و نژاد است و برای رسیدن به این مهم مسیر طولانی در پیش داریم.

وی با اشاره به برگزاری هشتمین جشنواره کشوری جابربن حیان در استان گیلان اظهار داشت: این جشنواره فرصت مناسبی است تا استعدادهای علمی  دانش آموزان شناسایی شود و بتوانیم در آینده با حمایت از طرح های پژوهشی آنان زمینه توسعه کشور را فراهم کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: با برگزاری هدفمند این جشنواره ها می توانیم روحیه پرسشگری، حل مساله، کار دسته جمعی و تصمیم گیری به موقع را در دانش آموزان تقویت کنیم.

وی بیان داشت: آموزش مبتنی بر پژوهش، علمی شدن شیوه تدریس معلمان و پیوند فعالیت های دانش آموزان با کاربست علمی از اهداف برگزاری جشنواره جابربن حیان است.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این نشست با اشاره به اجرای برنامه ارزشیابی توصیفی در مقطع ابتدایی از دو دهه گذشته گفت: به رغم همه مخالفت هایی که در آغاز با این طرح صورت گرفت با پایمردی طراحان این برنامه و معلمان این شیوه ارزشیابی اکنون در نهادینه شدن یادگیری دانش آموزان نقش بسزایی داشته است.

نادر جهان آرای استقبال خوب خانواده ها و رسانه ها را  در برنامه جابربن حیان از سرمایه های این جشنواره دانست و اظهار امیدواری کرد که این حرکت علمی و پژوهشی با آسیب شناسی دقیق بتواند به حرکت رو به رشد خود در شناسایی سرمایه های علمی ادامه دهد.

وی اظهار داشت: برای رسیدن به توسعه پایدار ضروریست در آموزش های پایه سرمایه گذاری شود که در این راستا یاری سازمان ها و خیران تعیین کننده است. 

به گزارش ایرنا جشنواره جابر بن حیان هشتمین دوره خود را به میزبانی گیلان تجربه کرد و این درحالیست که پنج دوره نخست این جشنواره در تهران، یک دوره در مشهد و یک سال در تبریز برگزار شد.

در هشتمین دوره از جشنواره جابر بن حیان به میزبانی مشترک رشت و منطقه ازاد انزلی ، ۳۰۰ دانش آموز منتخب از سراسر کشور حضور یافتند که در این جشنواره ۱۹۹ اثر در قالب های طبقه بندی ، نمایش علمی(مدل، تحقیق، نمایش) آزمایش و طراحی و ساخت به نمایش در آمد.

افزون بر شش هزار پروژه منتخب به جشنواره منطقه ای جابر بن حیان راه یافت که پروژه های برتر برای داوری در سطح استانی برگزیده شد. بروز ایده های خلاق بر اساس تاکیدات سند تحول بنیادین، تحقق اهداف علمی، تقویت مهارت های زندگی و اهداف نگرشی از اهداف برگزاری جشنواره است. این جشنواره ضمن مشارکت خانواده ‌ها و همسویی آنان با معلم و مدرسه، موجب ایجاد تعامل سازنده بین دانش آموزان می شود و آنان در تمامی مراحل طراحی و ساخت پروژه ها از راهنمایی معلم خود بهره می برند. 

در سال تحصیلی گذشته، افزون بر ۳۹۳ هزار دانش آموز در استان گیلان تحصیل کردند.

۷۲۸۶/۲۰۰۷/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.