مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان ترویج فرهنگ نگهداری از حیوانات خانگی به عنوان مونس و همدم به جای همسر و فرزند را یکی دیگر از حرکتهای شیطانصفتانه دانست و عنوان کرد: نگهداری از حیوانات خانگی یک جنگ روانی روشنفکرمابانه علیه نهاد خانواده است.
حجتالاسلاموالمسلمین سعید مهدوی در گفتوگو با ایسنا – منطقه گیلان، خانواده را مهمترین نهاد اجتماعی در هر جامعه دانست و اظهار کرد: از آنجایی که ازدواج عامل شکلگیری مهمترین نهاد اجتماعی است لذا یک امر مقدس محسوب میشود.
وی با بیان اینکه ازدواج منافع فراوانی در حوزه فردی و اجتماعی و روحی و جسمی دارد، تصریح کرد: شریعت اسلام قداست ویژهای برای ازدواج قائل شده است و پیامبر(ص) در قالب حدیث «النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی» از بین همه سنتها به سنت ازدواج پرداخته است. در واقع کسی که نسبت به سنت ازدواج بیتوجهی کند از دایره معیت و همراهی با رسولالله خارج میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان، پیامبر(ص) را رسول مهربانیها دانست و عنوان کرد: پیامبر(ص) با ادبیات مخصوص ازدواج را موجب کمال انسان معرفی میکند و تقوای فردی را موجب احراز نیمی از دین و تکمیل نیم دیگر را منوط به ازدواج و تشکیل خانواده میداند.
حجت الاسلام مهدوی، ازدواج را یک امر عقلی در همه ادیان و شرایع دانست و گفت: تنها جبهه شیطان و عناصر شیطانصفت هستند که نسبت به این امر مقدس هیچگونه اهتمامی ندارند. در برخی از روایات کسانی که ازدواج را به دلایل واهی همچون تبعیت از هوی نفس، راحتطلبی و عدم مسئولیتپذیری به تاخیر میاندازند مورد لعن اهل زمین قرار میگیرند و بسیاری از نعمتها و رحمتهایی که به واسطه ازدواج نصیب انسان میشود از چنین افرادی دور خواهد شد.
وی با بیان اینکه امروز نه تنها دشمنان اسلام، بلکه دشمنان بشریت برای سلطه شیطانی خود به جنگ با نهاد مقدس خانواده برآمدهاند، اضافه کرد: جبهه شیطان به دنبال تحقیر این امر الهی که یک معروف آشکار است به سمت و سوی فرهنگسازی غلط رفته و ازدواج دیرهنگام و یا زندگیهای اجتماعی را ترویج میکند که جامعه از این جهت آسیب میبیند.
این مسئول فرهنگی با اشاره به ترویج پدیده سیاه ازدواج سفید توسط پایگاههای شیطانصفت در جامعه، خاطرنشان کرد: به تاخیر انداختن ازدواج و یا ازدواج غلط موجب ناپایداری بنیان خانواده میشود. ازدواج هویپرستانه نیز یک ازدواج از روی ناآگاهی است و لذا پایداری ندارد. وقتی که خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی صدمه ببیند، بیتردید جامعه نیز متحمل صدمات شدید خواهد شد.
وی ترویج فرهنگ نگهداری از حیوانات خانگی به عنوان مونس و همدم به جای همسر و فرزند را یکی دیگر از حرکتهای شیطانصفتانه دانست و عنوان کرد: نگهداری از حیوانات خانگی یک جنگ روانی روشنفکرمابانه علیه نهاد خانواده است. متاسفانه برخی از سلبریتیها با ترویج این فرهنگ در فضای مجازی عملا به جنگ با نهاد خانواده رفتهاند.
مهدوی نیاز به همسر و تشکیل خانواده را یک نیاز فطری و نورانی دانست و گفت: ازدواج مایه امنیت اجتماعی است و لذا آماج هجوم دشمنان بوده و وظیفه رسانههاست که به تبیین نقشههای شیطانی دشمن علیه خانواده برای افکار عمومی بپردازند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان عدم آشنایی جوانان با مهارتهای زندگی را مهمترین عامل افزایش نرخ طلاق در جامعه دانست و افزود: استحکام بنیان خانواده متاثر از نظام اقتصادی است، اما در 50 سال گذشته مردم از نظر اقتصادی در شرایط سختتری بودند و محرومیتها بیشتر بود؛ با این وجود بنیان خانواده آنقدر سست نبود که به واسطه فشارهای اقتصادی بشکند. در 50 سال گذشته شبیخون فرهنگی وجود نداشت و مردم تحت تاثیر رسانههای غربی نبودند لذا به شیوه سنتی مهارتهای زندگی را به فرزندان انتقال میدادند.
وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی به تنهایی عامل بالا رفتن آمار طلاق نیست، اظهار کرد: در جریان شبیخون فرهنگی و تهاجم رسانهای دشمن فشارهای اقتصادی اولین بهانه برای طلاق روجین است، در حالی که استحکام بنیان خانواده با گذر از مشکلات اقتصادی آغاز میشود. در واقع زمانی محبت همسران به یکدیگر هویدا خواهد شد که در مشکلات یار و مددکار هم باشند.
حجت الاسلام مهدوی، بحران هویت را یکی دیگر از عوامل افزایش نرخ طلاق دانست و متذکر شد: صبر و قناعت از جمله آموزههایی است که باید این روزها به عنوان عامل قوام و پایداری ازدواج مورد تاکید باشد. برخی هنوز برای قناعت به عنوان یک اخلاق فردی و اجتماعی که قوامآور بنیان خانواده است ارزش قائل نیستند و تجملگرایی، رفاهزدگی، ریخت و پاش و اسراف در بسیاری از خانهها حاکم است. متاسفانه با وجود فشارهای اقتصادی سطح توقع خانوادهها بالا رفته و برای رسیدن به آمال و آرزوهای مادی و دنیوی میانبر میزنند لذا تجملگرایی و اسراف میتواند کوچکترین بهانه برای جدایی زوجین باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان جمله معروف «با لباس سفید به خانه بخت رفتن و با لباس سفید(کفن) از آن بیرون آمدن» را نشاندهنده منفور بودن طلاق در فرهنگ ایرانی - اسلامی دانست و تصریح کرد: در فرهنگ عامه ما طلاق منفورترین حلال خداست، اما امروز آن فرهنگ مهاجم در فضاهای مجازی میخواهد طلاق را یک حق و امری عادی جلوه دهد و چنان بار ارزشی به طلاق داده که برخی بدون بهانه نیز اقدام به جدا شدن از همسر خود میکنند.
وی ادامه داد: برخی از زنان و مردان برای آسایش، رفاه، ولنگاری و مسئولیتناپذیری تن به ازدواج نمیدهند و یا بعد از ازدواج خیلی زود از همسر خود جدا میشوند. برخی از زوجین نیز براساس همین نگاههای خودبینانه و هویخواهانه حاضر به فرزندآوری نیستند. امروز مشکلات اقتصادی نیز عامل به تاخیر انداختن فرزندآوری شده که البته اقتصاد یک امر ضروری است، اما قطعی نیست.
این مسئول فرهنگی ریخت و پاش، چشم و همچشمی و تجملگرایی در مراسم عروسی را یکی از دلایل به تاخیر انداختن ازدواج دانست و یادآور شد: مراسم عروسی آنچنان تشریفاتی و پرهزینه برگزار میشود که زوجهای جوان را در اول زندگی با یک غول بزرگ تحت عنوان «هزینه عروسی» رو به رو میکند و زیر بار قرض و وام میروند. در گذشته به برگزاری مراسم عروسی در خانه اکتفا میشد و خبری از تشریفات و تجمل نبود، اما اکنون شاهد اسراف در این مراسم هستیم.
وی پیوند ازدواج را زمینهای برای مشارکت خانوادهها در امر خیر دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه گاهی مراسم عروسی تبدیل به محفل گناه و سرمستی میشود که مقدمات بیبرکت شدن زندگی مشترک را به واسطه آثار وضعی گناه برای زوج و زوجه فراهم میکند و عذاب الهی را به دنبال دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر لزوم ارتقای سطح افکار عمومی نسبت به فرهنگ ازدواج، گفت: مادامی که مهارتهای قبل، حین و بعد از ازدواج عموم مردم را بالا نبریم، آفت نرخ بالای طلاق در جامعه وجود خواهد داشت و این آفت شهرها و روستاها را در بر میگیرد.
حجت الاسلام مهدوی، تهاجم فرهنگی را موجب آلودگی دلها و سستی ارادهها دانست و تاکید کرد: همه ما ارادت به اهل بیت(ع) را اعلام میکنیم، اما به بهانههای واهی مانند مادیات ازدواج را به تاخیر میاندازیم و زندگی الهی را کنار میگذاریم و لذا گرفتار بحرانهای روحی و روانی و اجتماعی خواهیم شد.
انتهای پیام