سید مهدی رجایی روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:برای ساخت این کارخانه 25 میلیارد ریال از سازمان شهرداری ها با کمک نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی اعتبار در نظر گرفته شده است و 30میلیارد ریال هم سال 97 با مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای ساخت این کارخانه اعتبار اخذ و در اختیار پیمانکار قرار گرفت .
وی خاطرنشان کرد: برای ساخت این کارخانه 150میلیارد ریال هزینه برآوردشده که تاکنون 55 میلیارد ریال آن تامین شده است و امیدواریم با تامین حداقل 50میلیارد ریال دیگر تا پایان سال 98 این واحد را به بهره برداری برسانیم.
وی افزود :هم اکنون سوله های کارخانه کمپوست لنگرود آماده و تجهیزات آن نیز خریداری شده است که با راه اندازی آن مشکل سایت زباله شهرستان لنگرود نیز رفع خواهدشد.
شهرداری لنگرود گفت: تا دوسال قبل وضعیت دفع زباله ها در شهر لنگرود بسیار اسف بار بود و بخشی از این زباله ها در نزدیکی پارک فجر شهر دفن می شدند و بوی بد آن برای شهروندان و مردم اطراف این پارک مشکلاتی بوجود می آورد ولی در حال حاضر همه زباله های شهر به مرکز دفن رسمی شهرستان انتقال می یابند و مردم شهر از بوی بد این پسماندها آسوده شدند.
رجایی افزود: روزانه 180تن زباله در شهرلنگرود تولید می شود و تمامی این زباله های تولیدی به مرکز دفن رسمی که هفتمین مرکز دفن پسماند استان گیلان شناخته شده است انتقال و بصورت بهداشتی در آن محل دفن می شوند که رضایت مسئولان استان را در پی داشته است .
وی یادآورشد:جایگاه زباله لنگرود به عنوان بهترین محل دفن بهداشتی زباله استان هم از سوی دادگستری و استانداری نامزد شده است و هم مدیرکل شهر و روستای استانداری و هم مدیرعامل پسماند استان از این جایگاه اعلام رضایت کرده اند.
به گفته وی علاوه بر پسماندهای شهر لنگرود زباله های شهر چاف و چمخاله نیز به این محل انتقال داده می شوند.
شهرستان لنگرود با حدود 140هزار نفر جمعیت دارای سه بخش مرکزی ، کومله و بخش اطاقور و پنج شهر است که شهر لنگرود مرکز بخش مرکزی محسوب می شود.
شهر لنگرود در فاصله 60کیلومتری شرق مرکز استان گیلان رشت قرار دارد.
6029 /6030