فرماندار سیاهکل، اعتبار در نظر گرفته شده شهرستان در سال 98 را 112 میلیارد و 478 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: اولویت توزیع اعتبارات برای اتمام پروژه های نیمه کاره و سپس پروژه های کمتر از 50 درصد پیشرفت فیزیکی است.

به گزارش ایسنا – منطقه گیلان، محمود صوفی در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان سیاهکل، با تشریح اقدامات و خدمات صورت گرفته در جهت توسعه و عمران و آبادانی شهرستان در طول دوران دولت تدبیر و امید، اظهار کرد: شهرستان سیاهکل به دلیل کمبود جمعیت نسبت به مساحت از نظر اعتباری در فصول مختلف آخرین شهرستان است و لذا می طلبد با توجه به وسعت و علیرغم داشتن روستاهای محروم در دو بخش مرکزی و دیلمان و پیرکوه از سایر فصول و کمک های ملی این محرومیت از بین رفته و شاهد رشد متوازنی باشیم که انتظار مردم شریف شهرستان نیز است.

وی ضمن قدردانی از همکاری نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی در جهت افزایش اعتبارات، تصریح کرد: با پیگیری های صورت گرفته در سه ماهه پایانی سال گذشته و سه ماهه نخست سال جاری اعتبارات شهرستان در پایان سال مالی 97 قابل تامل بود و این افزایش باعث رشد شاخص های زیرساختی شهرستان شده است.

فرماندار سیاهکل با بیان اینکه اقدامات خوبی در بحث عملیات زیرساختی و آسفالت در بخش دیلمان و پیرکوه انجام شده است، افزود: با توجه به وسعت زیاد اجرای این پروژه ها و هزینه بر بودن آنها در این مناطق، شاهد کاهش بهره مندی مناطق محروم شهرستان هستیم و انتظار است که ادارات کل استانی این موضوع را مورد توجه جدی قرار دهند.

این مقام مسئول با تاکید بر لزوم افزایش سهم شهرستان در بحث توسعه، عنوان کرد: براساس افزایش شاخص های توسعه سعی و تلاش شد که اولویت توزیع اعتبارات برای اتمام پروژه های نیمه کاره و سپس پروژه های کمتر از 50 درصد پیشرفت فیزیکی باشد. در واقع اعتبارات به پروژه هایی تخصیص داده می شود که آن پروژه ها قابل بهره برداری باشند. همچنین پروژه های مستمری دستگاه ها، اولویت بعدی توزیع اعتبارات سال 98 است.

وی اعتبار در نظر گرفته شده شهرستان در سال 98 را 112 میلیارد و 478 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: به دنبال سفر رئیس جهور به گیلان، امیدواریم در بحث سد دیلمان و چهارباند کردن جاده سیاهکل به بازکیاگوراب با استفاده از ظرفیت ماده 56 قانون بودجه شاهد رشد و توسعه شهرستان باشیم.

صوفی مدیران شهرستان را سربازان نظام و خدمتگزاران بی منت مردم توصیف و تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی و ادارات شهرستان باید طوری برنامه ریزی کنند که پس از تخصیص اعتبارات، میزان شاخص های توسعه ای شهرستان افزایش یابد. سعی داریم با توزیع اعتبارات در حوزه های فرهنگی، راه، آبرسانی، بهسازی روستایی، برق، گازرسانی و ارتباطات موجب افزایش توسعه، عمران و آبادانی شهرستان شویم.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.