مسئول حفظ و نشر آثار دفاعمقدس استان گیلان گفت: احداث موزه دفاع مقدس ۱۲ سال مهجور مانده است. این موزه در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در ورودی رشت (زمین های شهرک سپیدرود) بدین منظور درنظر گرفته شده است.
به گزارش ایلنا از رشت، مسئول حفظ و نشر آثار دفاع مقدس استان گیلان در این دیدار گزارشی از روند ایجاد موزه دفاع مقدس گیلان ارائه داد و بیان داشت: اگرچه قبلا دیدارهایی با شورا و مدیریت شهری صورت گرفته است ولی نیاز بود بار دیگر با حضور در صحن شورا، پیرامون ایجاد موزه دفاع مقدس و کمک برای ایجاد موزه، گفتگو کنیم.
سرهنگ بایرامی، با تبریک سوم خرداد و فتح خرمشهر تصریح کرد: پیروزی در عملیات بیت المقدس، نقشههای دشمن را نقش بر آب کرد و افتخار برای ما گیلان است که یگان سپاه و ارتش در عملیات فتح خرمشهر حضور داشتند. وی با بیان آماری از شهدای گیلانی عملیات بیت المقدس افزود: نقش گیلانیان در این عملیات بزرگ بود و نیازمند بازخوانی مجدد است. آکادمی های نظامی دنیا از این عملیات در حیرت هستند. بایرامی تصریح کرد: امروز وارث گیلانی هایی هستیم که ۷۰۰۰ شهید تقدیم کرده اند. بهترین مدل فکری برای نسل کنونی برای آبشخور فکری، هزینه در ارزش های دفاع مقدس است. مسئول حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، گیلان را سردمدار اعزام کمک های مردمی به جبهه ها خواند و تاکید کرد: حفظ آثار جنگ یک سرمایه ملی است و وظیفه همه است تا این دست آورد را حفظ و انتقال دهد. وی خواستار کمک مالی شهرداری رشت برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس شد و افزود: برای تشکیل کارگروه های پروژههای علمی و احداث یادمان شهدای گمنام نیازمند کمک شهرداری هستیم. بایرامی، ضمن تقدیر از شهرداری در ایجاد المان بوستان ملت خواستار ایجاد المان شهدای گمنام مسکن مهر و حوزه علمیه رشت شد. وی تصریح کرد: احداث موزه دفاع مقدس ۱۲ سال مهجور مانده است. این موزه در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در ورودی رشت (زمین های شهرک سپیدرود) بدین منظور درنظر گرفته شده است. طراحی سازه ای و معماری ها انجام شده است. سرهنگ بایرامی، افزود: در این موزه تلاش شده از شهدای جنبش جنگل تا جنگ ۸ ساله دیده شود و امیدواریم بتوانیم تجاوز روسها را هم نمایش دهیم و سعی کردیم، موزه برای خانواده ها طراحی شود. بخشی از موزه، رو باز طراحی شده به نحوی که جوانان بتوانند در همین فضا با شلیک اسلحه آشنا شوند.
کپی شد