استاندار گیلان هدف از تدوین شیوه‌نامه‌ها را تسهیل شرایط بهره‌مندی مردم از مواهب طبیعی، ایجاد اشتغال، درآمدزایی و توسعه استان عنوان کرد و گفت: احیاء آب‌بندان‌ها با هدف توسعه فضاهای گردشگری، آبزی‌پروری، تفریحات آبی و ورزشی و تأمین آب مورد نیاز کشاورزی می‌تواند گام موثری در تحقق رونق اشتغال باشد.

به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری در جلسه بررسی اجرای شیوه‌نامه‌ ساماندهی آب‌بندان‌ها و تالاب‌های استان گیلان به شروع عملیات ساماندهی آب‌بندان‌ها توسط متقاضیان در بخش‌های مختلف استان اشاره و خاطرنشان کرد: تسریع در اتمام عملیات اجرایی، الگویی برای ترغیب متقاضیان دیگر می‌شود.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه متقاضیان مشارکت در ساماندهی آب‌بندان‌ها به آب‌منطقه‌ای یا کمیته‌های شهرستانی مراجعه کنند اظهار داشت: علاوه بر لایروبی آب‌بندان‌ها اقدامات مختلف متناسب با این بخش باید انجام گیرد.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های موجود در آب‌بندان‌های گیلان زمینه لازم در جهت توسعه گردشگری ورزشی را دارد گفت: چهار دستگاه‌های اجرایی ورزش و جوانان، جهادکشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و شیلات نقش محوری در شناسایی و ترغیب سرمایه‌گذاران در بخش آب‌بندان‌ها ایفا می‌کنند.

وی مدیر هماهنگی طرح ساماندهی و بهره‌برداری چندمنظوره از آب‌بندان‌های استان را موظف به دریافت گزارش ماهانه از چهار دستگاه اجرایی متولی در جذب سرمایه‌گذاران و نیز فرمانداری‌ها کرد و گفت: با برگزاری کارگاه آموزشی، مشورتی برای تمامی اعضای کمیته‌های شهرستانی ساماندهی آب‌بندان‌ها ضمن تسهیل و تسریع در فرآیند واگذاری‌ها، سوالات و ابهامات احتمالی برطرف شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه سرمایه‌گذاران با ایجاد کلبه‌های اقامتی شناور در آب‌بندان‌ها می‌توانند علاوه بر اشتغالزایی بازگشت سرمایه و درآمد مطلوبی داشته باشند افزود: برگزاری نمایشگاه سازه‌های چوبی و کاربری آن بر روی آب باعث تشویق سرمایه‌گذاران برای حضور در این بخش می‌شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.